FOREVER AND ALWAYS..

Hej hej :)

Sitter hemma hos Jessica och Alex nu, sover här inatt, igen ;) Mitt andrahandhem ju, haha! Har precis snott deras mat, mohaha! Men nu har dom gått och lagt sig så jag sitter och kollar på tv och glanar på datan lite. Ska snart sova jag med så orkar upp till skolan imorn. Ska fortsätta på provet. Buhu, Jenny gillar inte prov! Not sooo Jenny stile, haha xD Jaja..Ha en bra morgon, dag, kväll, natt. Bestämm själva vad ni anser att det är ;)

Puss

 


MINA RÅTTOR ÄR BÄST

Jag har världens bästa råttor :)
Nu ska kissa, precis om mina råttor !





BULLET FOR MY VALENTINE OJ OJ OJ! BÄST!

Kom typ nyss hem från praktiken! Nu sitter jag och är jag vet inte vad men ändå! Benamin säger att bullet for my valentine inte är musik. VAD FAN SNACKAR HAN OM DÅ? :O Finns ju inget bättre, förutom Sonic Syndicate då.. Eller aa, dom ligger ganska lika måste jag säga. Och jag ska se båda dom banden i sommar, och jag längtar inte dåligt kan jag medge, fy satan! Nu är det bara 79 dagar kvar! Tycker dom ska gå jäävligt snabbt. Det är som ett helt sommarlov, plus nio dagar ungefär? Mohaha då är det inte så långt kvar ju :)




Fullt med kärlek! ♥



GODNATT

Kom precis hem nu. Vi har vart hos Sanna och Nina. Sen tog vi bilen ner till vita. Vill aldrig dit igen! Ingenting är detsamma. Att en sån skitgrej kan förstöra så mycket? Jag hatar det, och jag hatar dig med. Kom ihåg det! Ne nu längtar jag till lovet..Därför säger jag godnatt nu!

Puss och kram och godnatt





HAHA OJ OJ OJ!

Fick ett jätte trevligt samtal precis ;) Eller inte. Usch! Men men så är det väl. Har precis vart på XL bygg med mamma och mina brodrar. Hehe, köpte lite grejsimojser till det nya huset i ånimskog. Vill inte flytta! Men men..Nu ska jag upp och gosa med mina älsklingar lite, Teo och Rolle. Innan Robin kommer :) Ikväll blir det hem och hälsa på Sanna en svängis, wii :)





HEJSAN HOPPSAN FALLERALLERA

-Smäck och godmorgon på er fuckers!

Vaknade runt halv 10 imorse och trodde det stog att klockan var 6 minuter över sju. Det var jätte jobbigt ! Men det stog 09.16. Haha fan vad hjärnan kan röra till det ibland ;) Men när jag vaknade iallfall så var det direkt ner med mamma till läkarn och få nya mediciner, hoppas domma hjälper nu då! Speciellt innan sommarn..Men men, det löser sig! Efter vi hämtat ut grejorna så gick vi till NK och fikade :) Mysigt. Men nu ska jag upp och dusha och göra mig iordning lite. Känner mig ganska sleten!


Fan va snygg jag är i glasögon ;) Haha !

Puss




HEJ PÅ ER VÄL

Sitter hemma hos Jessica och Alex nu, och Tobe är med oxå. Kul kul kul kul, jodå :) Annars har jag inte gjort så värst mycket idag, skolan till 12, gjorde lite granna på läsdelen på nationella provet. Efter det så åkte jag hem och sov i tre och en halv timme, det var gött! Har vart oerhört trött idag kan jag säga! Men vaknade utav att Fredrik stog vid min dörr och pratade med mig haha! Då fyllde jag i han tribal på armen. Sen hem till Fredrik och spela en stund och prata med min snart granne. Haha. Sen vidare hiiiiit :) Har skickat in bild till Snygg eller inte till Kissies brors blogg HAHAHA! Fan va kul! Rätt rockigt måste jag säga. Men men..Nu ska Jessica sno hennes dator. Dålig stil, mohaha :)


Sexig bild jag skicka in asså ;) Haha!

Puss och godnatt ♥


BLIR NOG GODNATTEN TROR JAG

Klockan är bara kvart elva egentligen och det stör mig redigt. För jag är inte trött än och sen ska jag upp en timme tidigare. Och det är bara komplicerat och stör min hjärna i mitt vardagliga liv. Haha jag har det allt bra jobbigt jag ;) Men det blir nog ta mig tusan att dejta sängen ändå. Robin och Fredrik åkte hem för en stund sen. Fredrik kom hit istället, vi kände för att ta en kväll hemma för en gång skull ;) Så han tog hit nån äcklig film oså köpte vi massa godis. Så vi har bara suttit i soffan och latat oss vi, gött de :) Fast nu har precis jag och brorsan städat lite. Det var behövligt, men nu är det fint och vi är duktiga ;D Hehe.

Men ja som sagt, natti natti :)



JAG HAR TRÅKIGT

Hejsan svejsan :)

Vi var ju hemma hos farsan och Suss igår kväll, Robin och Anna var med oxå. Det var trevligt. Vi åt as god mat, potatisgratäng och oxfile med rullad bacon runt och smält ost i. Mmm! Inte att klaga på måste jag säga. Sen spelade vi Buzz på ps3 och tog en öl. Det var as kul, haha måste köpa det. Så kanske man kan lära sig lite mer oxå ;) Hehe. Sen åkte vi hem vid halv ett någonstans tror jag det blev. Då blev det film, den sög. Så jag gick och la mig, jag var så trött så jag kommer knappt ihåg att jag la mig i sängen innan jag somna. Haha.

Sen idag så väckte Robin mig :O Åh vad arg jag blev! Haha jävla jävel. Ingen väcker Jenny. Morr! Sen blev det att dusha och göra sig iordning och sen vidare till mamma, Christian, Julia och Hampus och hälsa på dom och kolla lite i huset. Vi fick kakor :D Mohaha det var gott! Oså fick vi pengar till pizza så nu har precis jag, Robin, Tobe och Anna kommit hem från pizzerian. Det var också gott ;)

Men nu ska vi dra oss till Fredrik en svängis :)






TEST TEST TEST

Ditt utseende:
Hårfärg? Mörkbrun
Längd? 160 cm. Jag är en lång jävel ;) Fast jag har hört att det är coolt att vara kort (y
Skostorlek? 38 / 39 / 40  Haha det skiftar lite
Ålder? 17 till sommarn

Kärlek:
Har du kille just nu? Japp
Gillar du någon? Yes
Vem? Robin
Tillåter du din kille röra vid dig? Aldrig ;)
Överallt? Aldrig ;)
Har du haft sex? Jaop
Hur många har du haft sex med? Spela roll
Har du haft många förhållanden? Inte överdrivet. Ett riktigt riktigt om man säger så

Smak & stil:
Vad har du på dig? Mjukisbyxor o tjocktröja (y
Hur ser dina trosor ut? Kom och kolla ;) Mohaha nej. Ja venne, ja orkar inte kolla sj ens
Har du någon BH? Jodå
Hur ser den ut just nu? Svart vit, prickig
Hur beskriver du en fjortis? Haha jadu. Överdrivet tuperat sönderblekt hår, överdrivet smink och äckliga småungar som gör allt för att få uppmärksamhet. Typ :)
Hur beskriver du en pluggis? Jag ;) Haha.

Bad days:
Har du varit full? Har väl hänt
Har du däckat? Nej väl
Har du haft sex på fyllan? Blubb blubb, nyfikna jävlar
Har du rökt? Yes
Har du snusat? Blää
Har du gjort något olagligt? Jag är snäll :)
Har du slagit någon ner till marken? Ja, jag slår alla jag ser. Jag är farlig, morr! Haha


Yes/No:
Är du allergisk mot något? Yes, tropiska frukter. Men jag äter det ändå. Fast inte kiwi, då halvt dör jag HAHA
Tror du på gud? NO im not. Jävla tjomme
Har du en bästis? Yes. Emil och Malin ♥
Är du vegitarian? Yes/no. När jag känner att jag har ett tråkigt liv så måste man ju hitta på nått ;D
Har du varit med om ett stort gräl? Yes I have

Antingen eller:
Mjölk/saft? Saft såklart. Mjölk är blä
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Funkar råtta? ;) Ne men katt då tror jag nog utav dom två
Cykla/gå? Både och skulle jag tro. Efter jag lärde mig cykla igen då, det vill säga i somras xD
Öl/vin? ÖL
Kanin/hare? Kanin




IM IN LOVE IN AN ALIEN

Hejhej :)

Har sovit hos bästa Malin inatt.♥ Igår var vi på kalas hos Roger och Anneli för han fyllde år. Sen stannade jag och Malin i mellerud en stund. Vi åt pizza och sen var vi ute och åkte bil med Tt och Dagge en liten sväng :P Nu har vi vart inne i mellerud och hämtat Sara och Zachary. Så himla goo! :') Nu ska vi äta om en stund sen kommer Robin och hämtar mig , ikväll ska vi till jag kommer inte ihåg vad det heter, men till Suss och farsan iallafall :) Kul kul.

Åh, nu sitter jag med världens underbaraste och finaste bebis så nu har jag inte tid längre ;)
Hade gött. Puss ♥



Haha fan va heta bilder jag hittade sen jag färgade av allt mitt hår nästan på lucia :( xD



NU BLIR DET TÄCKET OCH KUDDEN

-GODNATT GOTT FOLK :)

Usch jag har så tråkigt. Och Tobe och Robin är också tråkiga. Så det blir nog sängen nu för min del!


ZzZzzzzzz..♥




ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Hejhej!

Skrev nyss en massa skit men såklart försvann det! Äckliga data!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaja..tänker inte skriva om allt för datan är bara allmänt elak och taskig mot mig och jag HATAR den ( i stora bokstavar) . Hmmm... Klarade iallfall nationella provet, den muntliga delen! Wiiiiii. Jenny blidde glad då. En glad Jenny och en massa kaffe= ÖVERSKOTTSENERGI . Mohaha stackars Daniel och Robin, eller nej. Jag tycker inte synd om dom föresten :) Vi fick tjockisvåfflor i skolan idag, det var rätt gött alltså :D
Ne, jag sitter här och är nydushad, GÖTT! Så därför har jag inte tid att sitta här och slöa längre, jag ska göra mig iordning lite innan Robin kommer. Vilket han snart gör. Sen hoppas jag att Jessica och Alex kommer också :) Höhöhöhööööhö.


Puss




GODMORGON

-Godmorgon mellerud. Woho!

Jag är ganska såååå sömnig. Vill lägga mig i världens goaste soffa igen och sova tills imorrn. Bara för att jag la mig tidigt. Menmen. Det blir till att dra på sig spackel och sen dra mig neråt till skolan. Ska ha nationella prov. Pratdelen. Skulle haft den i måndags, då skulle jag prata med en annan kille. Men jag kunde inte börja prata så vi bestämmde att vi skulle ha det idag istället. Så jag ska prata med Malin. Haha stackarn, hon som redan är klar med engelska. Mohaha ;)












DU ÄR ETT SMÄCK !

Hej hej :)

Sitter hemma hos Jessica och Alex nu med Tobe och Robin :) Vi ska nana här inatt. Ska snart in och spela in en till låt, haha xD Stackars folk som måste lyssna på det måste jag erkänna. Men som sagt, idol nästa ;) Naa, kanske skippar det men ändå :) Jaja..har inte så värst mycket i min hjärna som vill komma ut och dela med sig av så värst mycket information alltså. Men nu laggar datan sönder så nu orkar jag inte skriva nått mer. Så det så! Du är ett smäck! Kom ihåg det till nästa gång du öppnar käften eller något annat hemtrevligt kakhål :)

Puss ♥

 



SAKNA! Världens bästa dag :)
Och världens bästa Malin. Älskar dig mitt underbara hjärta! Du är det bästa som finns. ♥

 


NU KOMMER BILDERNA FRÅN SÄLEN

Hej hej :)

Sovde ju hos Jessica och Alex inatt. Linda var oxå där och sov :) Jag och Jessica spelade in en låt. En med Avril Lavigne, HAHA xD Jag är så himla grym på att sjunga. Ska nog vara med i idol. Hehe pfft. Jaja, har iallafall vart på praktiken idag. Så kom gansla nyss hem, för för en stund sen. Men Robin kom precis iallafall :) Så nu ska jag upp och dusha och sen vidare till Fredrik. Jag ska göra två eller tre pircingar på Tobbe sen oxå :) Wii. MEN innan det så ska jag lägga ut bilderna från sälen :)


Klubbor på vägen dit :D Mohaha det var gott.

Heeeeh. Världens godaste tror jag


Mami o Christian :)

Mormor o morfar :)

Nere på discobowlingen. Fick inga bra kort men..




Jag och mamma uppe i backen :S Dra mig baklänges och upp igen asså! Det var läskigt :)


Ja o Tobe keka på mc ski. Bra skit bra skit :)

Jag är rätt stenhård...





Det jag handlade :) Fast ja köpte en mascara oxå.. :)



Jag och lillebrorsan

Jag och storebrorsan


Ne datan är så jävla seg så jag orkar inte lägga upp fler. Hade gött hej ;)

Puss ♥



TISDAG- KAFFE ÄR ALLT BRA GOTT ALLTSÅ..

Hej hej :)

Mamma nyss åkte till ånimskog och skulle kolla lite i vårat nya hus och sen till Christian och sova över. Och Tobbe stannade i vänersborg och Robin hade inte råd att komma.  Så jag drog till farsan, vi har fikat :) Mums. Har vart och köpt godis och lite så och sen bär det av till Jessica och Alex. Ska sova där inatt, mysigt :) Nu sitter jag och tjötar med världens bästa Emil :)♥  Men nu ska jag vara lite social mot pappa innan jag drar vidare igen :)

Har inte haft tid att lägga in alla bilder ifrån sälen så nu lovar jag inte nått mer om när jag lägger in dom. Det får blir när det blir haha :P 

Puss puss (pussmun) Mohaha.




Får bli lite gamla bilder eftersom jag är hos farsan då. Liite gamla ;) Haha.
Mig vill ha tillbaka äckelhålet i ögonbrynet.
Och jag saknar min älskade Pelle :( Världens underbaraste kanin!



FAN..JÄVLA OFLYT HELE TIN ;)

-TILLBAKA TILL ETT IKKE LIKA SNÖIGT MELLERUD ;)

Hej hej :)

Nu har jag säkert en massa och skriva eftersom att jag inte har haft tid att uppdatera min lilla kända blogg när vi har vart iväg i sälen, haha! Ne men det var jävligt gött att komma hem till mellerud och se asfalt! Jag har nog aldrig blivit så glad för att se helt naturliga grejer förut ;) Mohaha, ge mig super duper vår och dunder smunder sommar nu eller?! Ja tack, det godkänner jag gärna :)

Jaja..tillbaka till sälen resan. Jag hade ju bestämmt mig för att verkligen inte åka skidor eller något sånt! Men jag fick på mig ett par snowblades ändå tillslut..Puhhh. Aldrig igen xD Jag hade aldrig åkt nått sånt innan, så jag åkte ner i barnbacken en gång för att öva lite. Men det var tråkigt. Så jag drog med mamma och Christian i korgliften och skulle åka ner för den största backen jag hitta typ -.- Haha, ner kom jag, men om jag åkte ner var ju en annan femma. Jag blev så arg på dom skitgrejerna! Jag sparkade av skidorna och kastade stavar så det stog hej vilt runt om mig. Haha, tur att det inte var någon annan precis där och åkte just då ;) Usch var arg jag var. Sen fick jag inte stopp så mamma sa att jag skulle slänga mig ner för att stanna. Så jag slängde mig både framlänges, baklänges och åt sidorna. Haha det slutade inget bra med andra ord. Dagen efter var jag inte smidig som ett sidenstyg iallfall, det kan jag lova. Mer som en 67 årig gammal elefant som har brytit 5 ben och spräckt halsmandlarna och tappat håret på manken. Men såklart ställde jag mig på mördarskidorna igen och upp i samma backe...till slut..efter Christian kom och visade vägen eftersom att min smarta mamma körde fel ;) Haha. Den dagen gick lika bra ungefär. Sen var skidkarriären slut för min del. Vi var nere och spelade disco bowling en dag också...jag äger...fick typ tre strikear, mohahahahhahahaha! Det var trevligt, och jag gillar den baren. Dom hade nog världens godaste cider! Mmm. Dagen efter gick vi också dit och tog en cider och spelade massa roliga grejer :P
Sista dagen så var vi på experium och badade! Satt mest i utomhusbassängen i snöstorm ;) Det var hur gött som helst. Efter det blidde det att brumma hemåt. Sju timmar och vaken hela vägen :O Usch, ingen höjdare..

Igår när vi kom hem så fick vi först sätta oss i bilen igen och åka till dalskog. Robin hade fått bensinstopp på vägen hem till oss, HAHA! Det var kul. Så vi fick hälla i lite dret i tanken sen for vi till Jessica och tjöta med henne och Sanna :) Trevligt värre alltså. Sen drog vi vidare hem till Fredrik och tjöta med han och Tobbe. Vi bara kör runt vi, haha :P

Men men..Nu sitter jag i skolan, har haft engelska med Enes i en timme. Och så snodde jag Robin moped och körde med, mohahah det var kul ;) Hehe ne nu ska vi keka. Och sen ska jag och mamsen iväg och sola. Det vart länge sen nu kände vi.

Lägger ut alla bilder sen när jag kommer hem :)

Puss


CHRISTIAN HADE MED SIG DATOR ;)

Hejhej :)

Sitter i sälen nu och det regnar en massa :( Som tur var så hade Christian med sig dator så jag kunde skriva om mitt intressanta liv ändå ;) Haha. Igår så åkte vi nio på morgonen och var framme tre. Det tog alltså sex timmar, blööö. Fast sov det mesta ändå. Mohaha. Igår när vi kom fram så gick vi bara runt och kolla runt och handlade lite grann. Fick mig ett par as goa mjukisbyxor och en tröja. Och massa godis ;) Hehe. Sen gick jag och la mig jätte tidigt, men kunde inte somna för brorsan snarkade för mkt. Så fick sätta på högsta volym och dunka musik för att somna, haha. Och imorse gick alla ut och åkte skidor, alla utom jag. Jag gick och handla lite till, fick med mig en jätte snygg vindjacka hem. Jag blev kär, haha. Jaja nu ska jag med dom andra ut en sväng igen sen ska vi någon annanstans på staduim outlet eller nått och handla :)

Lägger ut alla bilder när jag kommer hem igen!

Puss ♥




NU DRAR VI TILL SÄLEN FUCKERS

Tjenare tjenare :)

The ring 2 var massa tummen upp! Filmen vi kollade på igår.
Nu sitter jag hemma och är nyvaken och är en tröttis, en massa tröttis. Och jag dricker O'boy! Mohaha det är gott :) Nu ska jag göra klart alltingen för om drygt en timme så drar vi till sälen! :) Så kommer inte blogga på fyra eller fem dagar. Är inte riktigt säker på när vi kommer hem. Haha. Men jaja. Om jag kommer hem asså..Om jag ska ut i nån backe så lär det ju saknas ett ben eller fem när jag väl är hemma isf, haha! Ne nu måste ja slita asset från datan..Puss på er! ♥








DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA..JAG VET

Hej hej :)

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft så mycket tid. Håller på och packar och städar och fixar en massa grejer innan vi åker till sälen imorrn morra! Det ska bli nice. Komma iväg ett tag. Har vart och jobbat idag, sen hem och städa och packa och nu kom Robin för en stund sen. Nu ska jag hänga upp tvätt och sen brummar vi mot Fredrik och ska kolla på en film. The ring 2 hoppas jag vi ska kolla klart på :D

Puss


Blonda tider. Haha ja jag vet,  jag är desperat...



NU BLIR DET PRAKTIK


Från 09.30- 16.00 eller 18.00.


Får vara lite ego oxå innan jag åker. Haha. Sakna håret, sakna dagen, sakna folket!
Mjaou




OM MAN INTE VET VAD MAN SKA GÖRA MED ALLTING OCH INGENTING, VAD GÖR MAN DÅ?

-Godmorgon godmorgon i stugan ;)

Sitter i skolan nu, har precis haft engelska. Översätt lite mer och gjort om lite i skrivdelen på det nationella provet. Så nu är allt klart och det står GODKÄNT. Det gillar vi :) På måndag blir det lyssnadelen och talkdelen. Hoppas det går lika bra. Men att skriva är lättast. Vi gjorde nån övning/lek med kort förut för att lära sig förklara för sig själv typ. Då var det en hög kort, med ett ord på baksidan. Då så skulle man ta ett kort och lägga kortet till en av personerna som var med, som ordet passade in bäst på. Det var ganska roligt faktikst :P Några som jag fick: Busig, retsam, slösaktig, mångsidig, obehärskad, lojal, pessimistisk. Resten kommer jag inte ihåg, för då hade jag engelska. Men fick typ 15 kort :P Haha men jaja, nån som tycker att det stämmer in på mig? :P Lilla lilla jag som är så snäll och go. Hmm..Ne nu ska jag gå och joina Sanna, Daniel och Ewe i uno och spöa dom så hårt! :)








STAMPA ÖL?

Tjaa..

Sitter hemma hos Robin nu. Vi har vart ute och packat ölburkar i nån timme. Vi är så duktiga ;) Haha iallafall jag. Mohaha. Fast öl lukt är ingen man föredrar efter ett party med typ ölkrig. Haha. Nu ska vi snart hem igen och kolla på Hem till midgård . Fast först ska jag DUSHA! Fan va gött de ska bli!




Tur att man inte är sleten iallafall ;) Mohaha.



JAG ÄR GANSKA TRÖTT IDAG, SVAR: JA !

Hej på er

Hade en väldigt bra kväll på motorklubben igår faktikst :) Eller ja, först var det bra och på natten blev det mas. Men det kunde inte ha slutat bättre :) Stort tack till Tobbe, Robin och Jimmy ♥ Ni är nog fan bäst! Jag är hur jävla trött som helst idag, blööh. Vi drog te 45:an o keka förut. Det var gött. Och nu kom precis Anna så jag ska upp och göra mig iordning en skvätt, sen ska vi hem till Robin.

Puss, och tack för igår :) ♥


GODMORGON

Hejhej :)

Jag har bajs ont i armen och jag tänker päsa hela dagen :D Mohaha. Ne, nu är man nydushad, väntar på att sega Anna ska bli klar med hårblåsen, men det blidde hon nu :P Sen spackla sig o sen bär det av hem till Robin :) Och ikväll blire PARTY :D Grattis Jimmy 19 år! :)♥



Pusshej


TÄNKER ALDRIG MER LYSSNA

-Juste! Nylle.

Mohaha hejhej på er :)

Var ju hos tandläkarn igår och spände skroten, och det gjorde inte alls ont i början, det var rätt chill så asså. Men idag känns det ja! Majs. Jag kan inte äta igen, jävla skrothög. Vill ta ut den nu. Men jag är pimp :D Jag tog en grön grejsimojs på ena grejsimojsen, värste fränt :D Haha jaja så kan det vara ibland. När vi kom hem från vänersborg så satte jag och mamma oss framför tvburken och åt räkor och vitlösbröd. Det är inte att klaga på! Mm..Sen så aa mm då gick jag o la mig, alldeles för tidigt :( Så är trött som fan idag och mår illa. Men jag gick till ner till skolan iallafall, duktiga Jenny. Då gick jag och pojkarna upp och hyrde en film. The final destination, den sista. Fasiken vad bra den var! Rätt tuff så, som jag ;) Haha. Sen slutade jag tolv, gött. Då åkte jag, memsen och Hampus och kollade på huset vi ska flytta in i..Vill inte..Bor redan på världens bästa ställe! Okej det är mellerud, det hatar jag. Men grannarna och gatan och blöööh, det älskar jag. Men vi får se vad som händer och fötter. Tobbe och Bagge kom och hämtade mig strax efter jag hade kommit dit, då åkte vi hem och slöa. Sen kom Fredrik och sen kom Anna :D Då gick vi och keka pizza och nu sitter vi hemma och tråkar. Iallafall jag. Men nu ska jag ut och hålla Fredrik sällskap en stund.

Aa juste det! Imorse så åkte vi till läkarn innan jag skulle ha möte, för då skulle Hampus ta den andra svininfluensa sprutan. Och då blev jag arg för att han fick spruta och inte jag. Så jag fick en ändå :D Men det är den första sprutan jag inte gillar :( Efter åt alltså. men sticket var lika bra som alltid ;) Haha! Men nu har jag bajs ont! Aj aj aj. Oså självklart så slog Fredrik till mig precis där. BUHU! Men nu har jag svininfluensa ett tag. Det är läskigt.

Jaja.

Hade gött hej...♥


Får bli en gammel sleten bild. Orka.

NU DRAR DET MOT VÄNERSBORGS TANREGLERING



Nu ska jag och mamsen strax brumma iväg till vänersborg. Ska till Erling på tandregleringen och spänna tandställningen. Det ska göra skit ont säger dom som jag känner och har haft det själva. Aj..Buhu. Tyck synd om mig nu :( Haha :D Ne..Annars brukar det inte vara så illa med smärta i tänderna. Det är sådära sköntont.

Hepp nu får jag dra på mig kläder och sen sätta mig i bilen!



SOLEN SKINER UTANFÖR SKOLAN..

Hej hej :)

Sitter i skolan och kollar ut genom fönstret, underbart väder! Solen skiner! Snart är det vår och då är det snart sommar, wii! Älska våren. Så kan snön ta och smäla oxå tycker jag, verkligen. Men det ryktas ju om att det ska komma runt tio decimeter snö till imorgon. Och det hoppas jag verkligen inte att dom har rätt i! Solen ska skina och snön och istapparna ska smälta snabbt som aldrig förr! Det är en snödriva en bit från fönstret utanför och man ser knappt den jätte stora lägenheten som är bakom skiten. Tänk vad mycket vatten det kommer vara när alltingen töar bort! Åh milde tid..Men inget att klaga på det inte, bara på med solbrillorna och gummistövlar :D Så länge inte jorden går under..Kollade en minut på 2012 igår..Den ger mig dåliga vibbar.

Hade engelska förut iallafall, och skulle kolla igenom ett gammalt nationellt prov och se hur det fungerade och lite så. Tror det var den som gjordes förra året. Det jag skulle gjort. Dumma mig..Skit inte skolan alla små barn. Det lönar sig inte. Men iallafall...Så skulle jag prova och göra den dära skrivdelen när man skulle skriva om någonting som skulle hända i framtiden eller så. Så jag skrev om att vi ska flytta..Men Enes (min engelska lärarare då va) tyckte att det var såppas bra skrivet att jag kunde behålla det till nationella provet, även fast det egentligen är andra uppgifter på årets nationella prov. Så en del av provet är nästan färdigt, och jag kommer antagligen få godkänt säger han. FYFAN SÅ SKÖNT! Dom andra delarna va provet ska jag göra på måndag vecka tolv. Hoppas det går bra. För nu ska jag gå vidare och lyckas med skolor och jobb och framtiden och allt blaha här i världen! Efter engelskan då iallfall så blev det tillbaka till passagen och äta lasange, jummy. Sen spelade vi uno, men dom bara är jätte elaka och jag förlorade hela tiden :'( Haha jävla jävlar. Nu ska jag till köket och vara elak tillbaka. Åh fan vad mycket jag skrev. Haha, jaja så kan det gå och sitta. Haha :)

Puss








2012

Hejhej :)

Skulle slutat praktiken 16.00 idag egentligen. Skrev 04.00 förut men kom precis på att det blidde lite wrong:P Men stannade iallafall till 18.30. Fick lära mig dom nya kassapparater idag, så mest suttit vid kassan och hjälpt en prao elev idag. Rätt okej dag! Sen har jag jag inte hunnit göra så mycket mer än att slänga i mig mat sen jag kom hem. Mamma åkte precis till ånimskog och Tobbe och Fredrik sitter och kollar på 2012, men jag vill ikke se den! Men ska se på Jägarna sen. Den skulle vart bra säger dom:P Kommer nog sten slockna om jag  sätter mig i soffan nu men:P Jaja..Ni får ha det gött och lycka till Sara och Joe :)


Börjat fylla andra örat med skrot nu ;) ..det andra är fullt


GODMORGON


Från 09.30 - 04.00 !

Ha en bra dag ♥


ÄTA ÄPPLE MED KNIV..

-Det är mycket godare !

Tja. Praktiken gick snabbt idag tycker jag. Vi fick in en massa nya märkesvaror till Herr. Kommer dock inte ihåg vad märket heter. Men det är mycket bra pris, från 195:- till 995:-. Så åk nu och handla ;) Haha. Efter praktiken blidde det hem och tjöta med mamma en stund innan hon åkte hem till ånimskog. Sen ut och gå, hamnade hos mormor. Så åt kvällsmat där och hjälpte henne med sin facebook hon har skaffat sig, haha :) Sen forsätta vandra hemåt. Lagade mat tills morgondagen, praktik igen! Efter det bar det av till kusinerna och tjöta lite, och vi fick med oss en av dom hem. Haha. Så nu sitter jag, Tobbe och Krisse hemma och slöar. Jag äter äpple, med kniv! Det är godare! Och för det andra så kan jag inte äta äpple utan kniv pågrund utav all skrot. Haha, då vet ni.



Glömde nog att skriva det, kommer inte ihåg. I vilket fall som helst så färgade jag tuppkam på lillebrorsan för några dagar sen. Och så blidde det :) Färgen tog inte så bra, men det blidde ju nått iallafall.






På köpcentret någonstans när vi skulle till strömstad på reptilmässa. ''Norges största köpcenter ligger i Sverige!''
Haha men jag gillar Norge ändå. Och jag gillar Mc.Donalds ballonger :D



Jag och bästa Nina i förrgår när jag sov hos henne. Nybadadde och goa! ♥


Har inte orkat lagt in bilderna från mobilen på datan förens nu, därför alla bilder är lite sena sådär ;) Haha. Men nu är dom på plats iallafall!

Puss och godnatt! Sov gott ♥






GODMORGON

-godmorgon era filurer!

Älska att solen är uppe- OJA! Sommarn skulle inte suttit fel nu alltså ;) Menmen..Nu sitter jag och latar mig framför datorn och är nydushad. Får väl snart börja sätta fart, för om en stund kommer mormor och kör mig till bloms. Har praktik idag! Jaja.. PUSSOCHKRAM





EN KRIMILNELL HOTTENTOTT?

Go kväll go kväll go kväll!

Grabbarna lyckades bra med maten i skolan! Det var gotti gott gott :) Efter skolan gick jag med Sanna upp en stund och tänkte kolla på en film. Men jag somnade. Haha ovanligt..Eller inte ;) Efter den sovstunden så drog jag hemåt en sväng, sen hem till Sanna igen :) Så nu sitter jag Sanna och Nina och kollar på Att göra en pudel, haha den är så grym XD ''-Han är från hemtjänsten.. -Men han är ju svart!'' Haha! Jaja..när filmen är sluuut så ska jag vandra hemåt igen och äta. Jag är HuNgRiG. Och jag tycker att Robin ska komma hem ifrån London nu, saknar han ju. Men jag får väl stå ut fram tills på lördag :)

Puss och godnatt!


INTERNATIONELLA KVINNODAGEN?

-Haha. Vad är det för nått? Visste inte ens att det finns en sån dag. Men men, det finns saker för allt :) GO GIRL GO GIRL ;)

Nu är jag klar med engelskan iallafall. Så nu sitter jag och kollar på när killarna lagar mat åt oss ;) Mohaha. Tacos blir det, MUMS. Blir det inte gott så slåt jag dom. Haha nejdå, inte så hårt iallafall :) Slutar tolv idag. Rätt skönt så. Sov hos bästa Nina inatt, i köpmannebro :) Vi bada jaccuzi, så skönt! Efter det åt vi panpizza och chokladpudding, jummy. Sen la vi oss i sängen och kollade på Luftslottet som sprängdes, men hon somnade :P Jag har börjat kolla på den typ 5 gånger, men det har alltid kommit fram nått annat i hjärnan som verkade roliga att göra. Men nu ÄNTLIGEN då fick jag sett hela, och den var grymt bra! Älska dom filmerna, älska Lisbett Salander! Blir jag lesbisk ska jag leta upp henne, och då är hon min. Mohaha! ;) Jaja, nu får jag gå och gnälla på grabbarna och se till att snabba sig med maten ;) Haha stackare. Men nu luktar det gott iallafall..Hm..





SKOOOOLA..

-nu ska jag ha engelska!

stackars mig.. haha


MOT ED

Hejhej :)

Filmen vi kollade på hemma hos Fredrik igår var hur bra som helst! Fast synd om bebis :( Adrivft! Havsrädslan blir ju inte bättre precis när man kollar på sånna filmer. Efter vi var där så satte vi på Twilight, New Moon. Somnade typ hundra gånger men hängde med ändå ;) Men faan vad bra den var! Sen blidde det nana. Men Robin väckte mig tidigt imorse, buuhu :( Sen lämnade han oss hemma och åkte hem och packa, han ska ju åka till London imorrn och kommer hem på fredag igen :( Elaking. Haha. Jaja..Nu ska snart jag, Tobbe och Tt åka till älskade ed och leka med Odde :D Wiiii. Och dumpa lite grejer på vägen. Sen får jag väl se vad som händer och fötter till kvällen :) Är festsugen!



Sakna håret :(


Puss ♥

BAJS OCH MAJS OXÅ

Vi åkte ju till strömstad imorse påväg mot reptilmässan. Vi frågade Tobbe flera gånger om han verkligen har kollat upp att det är idag. Och det var det sa han, stensäker. Men när vi väl kom dit ner så var det helt tomt. Tobbe gick in på internet och kollade och joooodååå, INSTÄLLT! :@ Gaaaaah! Aggressivitet. Fan vad arg jag blev! Så vi åkte in till nått köpcenter och kolla runt och åt istället. Bajs..Men men, fick åka mycket bil iallafall, och det klagar jag aldrig på xD Men nu ska vi ner till Dagge och prata snabbt och sen till Fredrik och kolla klart på filmen vi började kolla på igår :)

Puss ♥

REPTILMÄSSA. WIHO!..

- Yes, nu blir det mot strömstad till reptilmässa :D Älska!
Får se om jag kommer med nått skoj. Har ju en platsbur över ;)

Jag kommer vilja ha alltingen där ju. Man skulle vart rik och haft en ikke mes mamma ;) Jaja..får se vad som händer och sker men nu ska vi brumma iväg :D


Åhh, sakna! ♥

PUSSOCHKRAM

GODNATT

Nu har vi kört Sanna till högsäter och glidit i bäckefors, haha. Efter det åkte vi hem till Fredrik och börja kolla på nån skit bra film, men hemsk :( Fast hann inte se klart hela, buhu. Nu ska jag soova, e trött som satan själv.

Puss och godnatt ♥


MOT HÖGSÄTER..

Hej hej :)

Efter maten i skolan så skulle vi kolla på Fredag den trettonde. Vi kollade på den i skolan för ett tag sen, men då somnade jag. Så jag blev jätte glad för att vi skulle se den igen. Men nejdå, jag somnade igen xD De kanske ínte är meningen att jag se den. Efter skolan blidde det hem till Sanna och Nina och kolla på film. Sen kom Robin igen, då brummade vi hemmåt. Nu ska vi till Sanna igen och köra henne till högsäter. Mohaha. Sen hem till Fredrik tror ja :)


Hittade ingen passande bild. Så det fick bli en på världens bästa Emil och Fille :)

Puss



GODMORGON..

Hej och godmorgon alla fisrumpor :)

Jag kände mig tvingad att börja göra smilisar med näsor '':-)''. Så jag blev fast, men Malin kom på att det var fult så nu håller jag på att lära mig att göra smilisar utan näsor. Mohaha :) :) :) :) ;). Dom ser ju ut som näslösa grodor :) Haha! :) :) ;) :P :D :S

Jaja..nog med mina skuttande grodor och flygande näsor :) Igår satt jag inte vid datorn på hela dagen! Satan..För på morgon när jag hade vaknat så skulle jag sätta min framför skithögen men då hade internet lagt av i hela Sverige. Då blev jag arg och straffade datorn med att jag inte utnyttjade den under 24 timmar. Där fick den! Jag och mina tankar ;) Efter den tragiska historien om fuckinternet så åkte jag till jobbet. Sen hem och så kom Robin :) Han sov hemma inatt. Och imorse blev det att krabbla sig upp till skolan. Hade möte imorse, sen engelska på iv och nu sitter jag på passagen igen. Hängde ni med? Det gjorde inte jag. Men nu ska vi keka. Skriver mer sen :)

Puss


Jag är nöjd med bloggen :)

Heej igen :)

Sitter hemma hos Sanna nu med Robin och Nina :) Det gillar vi. haha. Jag gillar kaffe, och jag tror jag har druckit en eller två koppar för mycket, men det gör inget. Det är värre för dom som är med som får stå ut med mig, mohahah :D Nu ska vi snart hem till Fredrik en sväng igen och hämta en grejsimojs som Jenny glömde :) Eftersom att min dator är så bajs seg som jag skrev förut fick jag sno Sannas dator och kolla, och jag är nöjd! Lite bättre än förut, hehe ;) Jaja..Så kan det vara.

Hejdå och godnatt :)
Puss



Isa har fixat min blogg! :)

Hej hej ;)

Isa har hjälpt mig att fixa bloggen nu :D Fast min data är BAJS trög så jag vet inte hur det ser ut xD Men det blir nog bra och tack för hjälpen :D

Nu ska jag och Robin till Nina och Sanna! :)

Puss



Rostock svängen. Tut tut..

Sitter i rostock hemma hos Tt och Theres nu och sitter hehe :) Snart ska vi hämta upp Jonte och Daniel och åka in till mellerud igen. Ska köpa chips, Theres kom på att hon var sugen på det och då kom jag på att jag oxå var det, mohaha. Efter det blir det hem och nana skulle jag tro. Ska ju upp och jobba imorrn igen. Ska bli skönt och komma igång igen. Har ju vart sjuk länge och sen lov, så har inte jobbat på ett tag nu. Jaja..

Ni får ha en bra kväll :)
Puss


JUSTE JA..FÅR INTE GLÖMMA ATT SKRIVA OM TEODOR OCH ROLAND ;-)

-hej igen, haha. Glömde ju att skriva om mina bebisar ;)

Råttorna mår bra! Och dom är så himla goa. Massa kärlek till dom små liven :) Haha jag var tvungen att lägga till en ny kategori, Life's of Teo and Rolle. Sexigt va?! ;D Haha. Nu har jag iallafall lyckats göda upp min ''lilla'' Teo så han kan vara i den stora buren :D Så nu är han glaaad och klättrar runt som en galning! Nu väntar jag bara på att Rolle ska bli lite tjockare, så han oxå kan få flytta in i en stor bur, den busen! :)




Teodor var inte fotosugen idag. Men han är söt ändå :)
Lite skillnad på bur va? ;-) Han hade den längst upp när han var bebis!


Sötis Roland ;-)



Nu vill jag inte ha mer snö!

- USCH! JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ SNÖ NU!

Hej hej!

Idag var det bara att traska ner till skolan igen, för nu vart lovet redan slut. Det gick väldigt snabbt tycker jag! Hade engelska idag, och nu vet jag precis vad jag ska göra för att få godkänt. Sköönt! Så nu ska jag fan ta och göra det oxå! Så jag kan börja fordon sen. Om jag inte tar jobbet då är klart. Får se hur det blir :-) Slutade iallafall skolan vid 12, då blidde det hem. Då rensade jag hela min garderob och lådorna med kläder i, och städade lite. Det blev 2 stora fulla påsar med kläder jag inte vill ha kvar. Och det känns fortfarande inte som det är mindre kläder i garderoben  -.- Haha. Skulle egentligen till Sanna för en stund sen, men det verkar inte som det blir något. Så får se vad som händer sen. Sova skulle inte vart fel. Hehe.

FÖRE:


EFTER:

Mohaha. Jag är så duktig ;-)



RSS 2.0