God morgon

Gomorron fuckers! :-)


Idag kommer mamma hem! Vi ska hämta henne klockan 5, jag saknar henne nuu!♥

Nu är man typ nyvaken och sitter här och äter bilar och dricker mig full på coca-cola. Haha. Skillet på högsta volym, ÄLSKA! Jag har blivit kär. Filles fel...Hehe. Hoppas fan dom kommer till metal-town :-) Sen ska jag åka hem till pappa och hämta en ny säng..Eftersom mamma kommer hem idag så kan jag ju inte sno hennes säng längre.  Jaja, nu ska vi storstäda innan vi hämtar mammmmmma :-)




Här är min kissochbajs-katt som förstörde min säng..Den jäveln...Haha



Bästa Anna och bästa Tobbe= Bästa paret :-) Maha



Alltid lika snygg nyvaken ;-) Haha!


♥ Puss/ Jenny! ♥

Sometimes

Hej hej

Igår, eller i förrgår kanske det blir nu eftersom att klockan är över 12. Haha men ja, så hade vi tacokväll. Jag, Tobbe, Anna, Emil, Alex och Jessica. Sen kom även Tt och Therese. Det var skojjsigt :-) Haha fast jag var så jävla stressad och när jag blir stressad så blir jag arg och då går allt bajs, så chipsen hade jag ställt in i ungnen med fel värme på så dom blev svarta och aa haha men det blev bra tillslut iaf :-)
Senare på kvällen så kom vi på att min säng stog kvar ute efter katten. Så vi spännde fast den bakom bilen och åkte runt, haha fan va kul det var! xD Kanske ut ikväll med ;-)

Och idag, eller igår^^ Så vart vi på kalas hos farmor, ätit massa gött och tjötat med släktingar som jag tyvärr inte träffar så ofta, förutom kusinerna som bor mitt imot oss då såklart, haha :-) Och sen åkte vi hem till Fredrik och kollade på nån knepig film. Och nu sitter jag, Anna och Fredrik hemma och dricker kaffe :-D Kaffe är gott. Jag känner även av att jag åkte av sängen några gånger igår känner jag nu, haha aj, svar ja. Men lätt värt det! xD Nu ska jag vara social mot Anna för Fredrik är på toa. Mohaha.











♥ Puss/ Jenny! ♥

Hejsan svejsan

Hej hej. Vart hemma från praktiken idag, mådde illa som fan imorse. Sovit en massa. Men sen fick jag gå upp och laga mat, köttbullar, pommfritt och bearnesås (stavning?) Mohaha. Sen har jag lärt mig hur man tvättar, så nu kan jag både diska och tvätta, DUKTIG JENNY :-) Sen så hade jag råkat stänga in våran äckliga jävla cp-katt i sängen. Har bäddsoffa så han hade krypt in där under och gömt sig när jag fällde ihop soffan nästa dag. Sen gick jag in i rummet nästa dag igen och det stank som bara fan. Först så frågade jag brorsan om han hade skete i mitt rum xD Haha men nej. Då fällde jag upp soffan igen när jag skulle sova och då kommer det en äcklig nerpissad katt utspringandes därifrån och har klöst, pissat och skete ner hela jävla soffan! AAAAH VAR ARG JAG VAR! Så idag har jag tvättat alla kläder som låg där inne och bärde ut alla saker och skura o dammsög oooooo masssa. Så nu e det rent och omöblerat, men det luktar fortfarande :@ Men det värsta gick bort när pappa kom och slängde ut soffan, den står ute och fryser :-( Men den ska jag hoppa sönder ännu mer och slänga!!!! Nån som vill ha en katt? Helt gratis!

Men jaa, det var min roliga dag. Haha :-) Skulle skriva nått annat men kommer inte på hur man sätter ihop det :S Mohaha. Nu ska jag keka och sen upp i dushen, sen kommer kusin vitamin och Jessica med rött hår. Mohaha.






Jag saknar min älskade Candy banan!




♥Puss/ Jenny! ♥

Hej hej

Sov hos mormor inatt. Och idag har jag vart på paraktiken, och det känns som som ommöbleringen börjar gå mot rätt håll äntligen, skööönt! Fast sen är det ju barn avdelningen kvar som ska ordnas..Men allt porslin är på rätt avdelning iallafall. Så kom och handla !! Haha.

Slutade fyra då åkte jag hem till mormor igen och kekade och sen kom brorsan och hämta mig. Nu sitter vi hemma och Carro är här och heeelsar på. Hon gav en lite sen julklapp till Tobbe, en jättefin tavla som hon har gjort själv och satt in bilder på dom och så, aa fin var den iallfall :-) Nu blir det snart hem till Sanna, och köpa pizza ska jag göra oxå, jummy ;-) Lite tjock får man väl vara ibland, hehe :-) Men jaja..skriver med senare :-)




Hittade några snygga bilder från en fest nångång när vintern börja :-P Haha. Jag och brorsan :-)





Jag och Anna, brorsan tjej. Världens bästa tjej :-)





Vet inte vem den här tjommen är, hon kan heta Jenny Salén. Men jag är inte säker. Mohaha ;-)



♥ Puss / Jenny! ♥

Oh yeah!

Hej hej!

Har vart hemma hos min pappa och kollat hur han bor och fikat. Kaffe ♥ Glass. Haha. Kollade även igenom hans dator som vi har haft sen mamma och pappa bodde ihop. Haha fyfan vad roliga kort jag hittade inne på min mapp, minnen asså! På mig när jag var emo typ xD Och på mig Ida och Fille, när jag och Virre var på pier pressure för hum..va är det? 3 år sen typ :-) Ahh det var en massa. Det var roligt att kolla på :-)

Men nu sitter jag hemma igen och väntar på att mormor ska hämta mig, ska sova där inatt för hon ska köra mig till praktiken imorrn :-)





♥ Puss/ Jenny! ♥


Obeskrivligt

Jag tänker på dig hela tiden, kan inte rensa skallen från detta virus.

Denna sjuka sak som kallas för kärlek.

Du var det absolut bästa som har kunna hänt mig.

Vi kunde uppfinna magiska ord tillsammans. Som bara vi förstog.

Jag ser ditt ansikte så fort jag blundar, försöker sudda bort det.

Men det vill inte försvinna.

Försöker ignorera känslan i magen och tankarna om hur det var. Och hur det skulle kunna bli. 

Jag drömmer om dig, både på dagar och nätter.  Jag drömmer för mycket.

Det gör ont. Det gör så jävla ont.

Ljuset mörknar men jag kan inte somna.Kan inte somna på grund av den finaste ängel.

Den ängel som ledde mig till en värld, fylld av färger, kärlek och lycka.

Den ängel som ledde mig till en bättre väg. Han som fick mig att må bra.

Tankarna formar ord som som inte blir till. Bara lösa meningar i ett huvud av kaos.

Blir bara till en mörk dimma, som sakta suddas bort.Om och om igen.

Du och dina magiska blåa ögon förföljer mina tankar. Vart jag än går. Så finns dom där.

Så snälla, kom och håll om mig. Håll om mig hårt tills jag somnar med torkade tårar på min kind.

Snälla, bara en gång till..

♥ Puss / Jenny! ♥


Aa de e Beck.

Kom precis hem ifrån Fredrik. Vi kollade på beck, så jävla bra filmer! Jag har blivit besatt. Förut har jag bara bestämmt mig för att jag inte gillade dom även fast jag inte hade sett någon. Antagligen för att Persbrandt är med i dom. Tycker verkligen inte om han i vanligt fall. Men i domma filmerna är han fan grym :-P Ett undantag..Gillar han inte för det :-)  Men ja tummen upp för det (y

Nu sitter man hemma och sörjer..saknar min älskade dator, JAG VILL ATT DEN SKA FUNKA! Men jag min jävla klant skötte inte om min bebis :-( Haha nefan, får lämna in den på lagning kanske. Eller köpa en ny. Och då måste jag göra något kul så att jag tjänar pengar. Och det lät jobbigt. För jag måste köpa nytt löshår oxå. Haha det är mycket nu ;-)

Jag vill skaffa egen lägenhet nu! Och köpa massa grejer till den och skit, och klara mig själv. Det hade vart så jävla gött. Oså bära hem tvätten till lilla mamma ;-) Haha skulle säääkert funka. Inte. Men idag har jag lärt mig hur man diskar, och imorrn ska jag lära mig hur man tvättar kläder. De är nog rätt bra och kunna om jag vill flytta :-) Jag ska ha en stooooor platt tv. Och ett stort vertinskåp med massa suparglas i, en svart soffa i äkta skinn, en garderob som är lika stor som en extra stor etta, proppfullt med en massa dyra kläder. En ny laptop, xbox 360 och ps3. En stor rund säng med minst 10 kuddar och ett duntäcke, som snurrar. Kristallkrona och ett sånt dära kylskåp och frys med inbyggd kaffemaskin, tv, vatten och is maskin. En jacuzzi för tio pers. med tv i botten och tre runt och inbyggt cd spelare. En städerska. En frysgarderob fullproppad med öl (som i den dära reklamen). En snöskoter, vattenskoter, cross och fyrhjuling. Och sist men inte minst- en volvo 740, Mimmi och Teo :-)

Ja vad säger ni? Tror ni att det räcker med en tvåa i mellerud och ett studiebirdag på 1000.- i månaden? ;-) Haha det tror jag. Fast jag ska vinna på lotto oxå :-)

Mahaha nu tänker jag för mkt igen.



♥ Puss/ Jenny! ♥

Tråk!!

Hej hej.

Jag har så jävla tråkigt :-O Suttit vid datan hela dagen typ. Förutom när vi var hos mormor och morfar och kekade upp alla godsaker, haha :-) Och hårblås fick jag lånat oxå, yes! Nu slipper jag att gå två timmar efter jag har dushat och vänta på att håret ska torka ;-P Och nu är mamma framme i sälen, hoppas hon får en bra och kallll vecka och kommer frysa jättttttte mycket, haha :-)

Nu ska jag och brorsan åka och lämna Anna vid bussen. Hon ska hem igen, buhu :-(  Sen ska vi hem till Fredrik och glana film :-)



♥ Puss/ Jenny! ♥

Gymmet

Jag vill ha gymkort så att jag kan gymma som vanligt igen!! Men nu får jag bara gymma på måndagar och torsdagar, för jag får gymkort ifrån skolan. Men får bara använda det där tyvärr :-( Nee..Jag ska köpa ett nytt!! :-) Eftersom jag är så jävla biff ;-)








Jag och Emil på gymmet, vi är rätt grymma vi ;-)



Och Emil är spännbög som vanligt :-)



Oså var vi fjortisar med pulver oxå, såklart :-)



Sen så skulle han då låna min mobil för att ringa sin pappa när han gick till omklädningsrummet. Men helt plötsligt hade jag en ny bakrundsbild. Haha tjomme. Jag ändrar spännbög till ego-spänn-bög :-)


♥ Puss/ Jenny! ♥

Godmorgon

Hej hej.

Nu har vi lämnat mamma i sälen. Så nu är vi mammalediga i en vecka, haha. Men jag kommer sakna henne lite :-( ♥ Så nu sitter jag, Tobbe och Anna hemma och degar. Ska snart hem till mormor och morfar och hämta en hårblås eftersom att min kära mamma snodde med den :-P Haha men ja..skriver mer sen..

♥ Puss/ Jenny! ♥



Jag vill bli blond. Ge mig blondt hår. Jag hatar mitt sletna jävla hår !  Mohaha PUSS.


Skola..

Gomorron!

Sitter i skolan nu då. E trött som fan. Sov ju hos Sanna inatt och hennes sööta lilla pissunge den ville dårakt inte sova kan ja ju säga. Haha. Men men, ja kom upp iallafall. Och det känns redan att denna dagen inte kommer bli som planerad. Skulle gymmat nu men ja orkar inte det idag. Och nu ska jag snart kila iväg till iv och ha engelska, åhh! Jag orkar inte!! Nån som vill ersätta engelskan med mig? Vill bara ligga ensam hemma i sängen och sova bort hela jävla dagen. Rensa alla tankar som ploppar upp oförberett och förstör min vardag. Haha. Nee. Jag är arg idag :-) Och helg är det inte heller. Varför är det inte det för? Varför är det torsdag och inte fredag? Vem är det som har bestämmt dagarna egentligen? Tänk om jag vill att det ska finnas en dag somnheter jorsdag oxå då, kan ja göra en sådan dag då? Eller måste man ha utbildning för att bestämma dagar? Det kanske hade vart en bra dag i veckan, who knows who knows. Kanske skulle blitt känd för att bilda en ny dag, mohaha. Haha nefan varför tänker jag på dagar för. Det finns annat att tänka på, Be HaPpY dOnT wOrRy! :-) Jag kan bli känd för nått annat :-) Mohaha gaah!


Jag hitta lite grejer jag vill ha förut. GE MIG GE MIG GE MIG!







Mums.

Ne, hejdå!

♥ Puss/ Jenny! ♥

Sakna Älska Hata

Hej hej.

Vart på praktiken idag. Alla utom jag och två till var på kurs, för vi har fått nya kassapparater idag. Så vi skulle ta hand om hela affären och eftersom att vi inte visste vad vi skulle fortsätta med efter vad alla andra hade börjat med så fanns det typ ingentingen att göra, haha det vart lite segt i början. Men sen kom det igång en stund. Vi ska flytta hela porslings avdelningen till bebis avdelningen och tvärt om, så det finns att göra framöver ;-)

Resten av dagen kan vi radera tycker ja, *raderat* så. Så nu sitter jag hos Sanna med Nina. Vi kollar på simpson, snart ska vi laga mat sen blir det ett varmt bad och slappna av en stund, känner att det skulle vart skönt just nu. Blir att sova här inatt med godingarna♥

♥ Puss/ Jenny! ♥


Blaaaa

Hej hej.
Nu vart Hanna nygaddad :-) Och nu bär det av till Sanna och Nina en svängis och våldgästa dom, wiho! :-D





Min älskling Teodor :-D♥


♥ Puss/ Jenny! ♥

Go morron!


Go morron alla stackars nyvakna och frysna människor :-) Haha.
Usch vad jag hatar att gå upp på morgonen! Speciellt när man vaknar upp ur den bästa drömmen man någonsin kan ha, oså är alltingen borta när man vaknar. Sova hela daaagen, utan sådana drömmar, är inte fel ;-) Haha. Men men, ska jag lyckas få betygen och komma in på en linje så finns det inget annat att göra än att tvinga upp sig iallafall. Så nu bär det snart av till praktiken, slutar 4!







♥ Puss/ Jenny! ♥

Sanna time :-)





Hej hej.

Jag försökte fixa bloggen med headern och skit förut men det går ju fan inte, får ryck snart :@ Satt och pilla med det dära as länge och gjorde precis som det stog i beskrivning men n-e-j. Men men, bytte tema och lite så, så det ser liite bättre ut tills någon kan vara snäll och hjälpa mig att fixa skiten ;-)
Nu sitter jag iallfall hemma hos bästa Sanna och kollar hennes nya dator hon fick idag och tjötar lite :-)
Imorse blidde det till skolan i vanlig ordning och gymmade med Emil Slemil. Efter det följde han med hem. Vi köpte godis o dricka och fetade oss till ''Mean girls'' Hehe den är bra, även fast jag har sett den minst 20 gånger;-) Sen när han hade åkt hem så vaxade mamsen ögonbrynen på mig, aj! Det gör så j*ävla ont! Men får försöka fixa till dom efter ja noppra av hela, haha det ska jag aldrig göra igen ! Så ett förslag till er där ute är att inte göra det ;-) Fast ni kanske inte är så dumma :-)
Men nu ska jag vara social med Sanna och sen blir det snart att börja vandra hemmåt och dejta sängen :-)

♥ Puss och godnatt / Jenny! ♥

Min älsklings Emil






Emil tvinga mig att lägga upp en bild på han för han ville vara med i min superkända blogg. Mohahahaha.
Men han är min besta tvillingbror och man även fast han är ett år äldre ;-) Och tvingar mig att göra hemska saker ;-(

Men men eftersom att jag ändå håller på att skriva om denna knäppjöken så kan ja ju skriva
ner om våra romantiska två o ett halvt år som två pain in the ass friends änna, haha!
Ja, det började att vi hamnade i samma klass (8D-bästa klassen i hela skolan ;-D). Men men,
från början så tyckte jag inte om han och typ tyckte att han verkade rätt så jävla skum och typ
socilat handikappad :-) Och spännbög får jag inte glömma! De mesta stämmer än, men det
är nånting jag har godtagit och får leva med helt enkelt :-) Men ja, sen så gick det en annan i
våran klass. Säger ingenting om vem det är eller vad vi tyckte om denna personen. Men iallafall
så var det en insident med denna människa som gjorde att vi blev kompisar, och föll in lööÖve
in together. Haha! Sen så började vi umgås, jag, Emil, John, Ludde o Dejan oftast tror jag det var ja.
Och jag började följa med han till gitarrlektionerna och alla lärare frågade om vi var tillsammans
och vi vågade typ inte svara för det var så pinsamt xD Sen började han flörta med alla andra
tjejer i klassen som var mina bästa kompisar då, haha men det var nog lika bra kan jag säga.
För sen umgicks vi bara som kompisar, och det är jag jävligt glad över! Vi gjorde ringar i slöjden
och ristade in varandras namn och gifta oss utanför skolan xD Sen kom vi oxå på att vi var tvillingar,
även fast han är ett år äldre. Fast det gäller endast när jag är mörkhårig ;-) Åh guud, vi har många
minnen tillsammans men kommer inte på allt nu, men ett av dom e ju på en fest så skulle han på toa
och jag skulle med och sminka mig lite. Och han var inte så jätte nykter o stog o skrek ''Jenny! Jag träffar hålet ! Jag träffar hålet !'' Hahaha, men han menade ju i toalettringen xD Så dom som stog utanför undrade lite grann vad vi höll på med egentligen. Och när vi var ute i Kabbo med Candy och Lillsebbe o skulle grilla köttbullar
och korv, men vi fick inte eld, så grannarna fick hjälpa oss, och sen när vi väl fick eld så åkte alla mat
genom gallret ;P Och när jag förlovade mig med Simon när vi hade vart tillsammans i ett år så kom Knös,
''Åhh har du och Emil förlovat er nu?'' Haha, vet inte hur många som kom och frågade hur det gick mellan oss
varje dag under dessa åren och trodde vi var tillsammans. Men nej, just best friends, BIG SKILLNAD.
Och senare i livet så blir det kompis tatuering som vi har bestämmt, en stjärna som det ska stå bitch
under mitt på rava ;-) Haha aj. Juste ja, får inte glömma att han och Emil ska gifta sig också, haha !
Skumma människor jag har runt mig varje dag. Men ja, hur ska vi fortsätta. När jag hade ett förhållande
för att bra tag sen så kunde inte jag och Emil umgås. På väldigt länge, åh usch det var hemskt, saknade ju
min lilla bebis, mohaha ! Men när ja gick ut ur det förhållandet så bestämmde jag mig för att jag ska skita
i vad folk säger till mig om det, och jag ska aldrig sluta umgås med folk igen! Vänner är det bästa man kan ha.
Man är ingenting utan vänner, eller hur?
Yeeeah. Och vi är världens biffigaste gympolers oxå, grymma e vi ska ni veta, tar minst 130 bänkpress ;-)
Haha. Sola och bada är vi bra på också, ibland så måste man vara lite smågay. Det tycker jag iallafall.
Lärde han hur man solade solarium inne på mitt badrum , och det gick så bra så ! ;-D
Ibland undrar man hur det skulle vart nu om vi skulle blitt tillsammans i 8:an, antingen skulle vi slått ihjäl
varann eller så skulle vi aldrig bråkat tror jag, men röstar nog mest på det första valen. Haha, men jag tycker
det är bra att det blidde som det blidde för vi skulle blitt de så tror jag inte vi fortfarande skulle vart så här bra
kompisar. Och det skulle ju inte vart så rockigt.
HAHAHAH jag kom på en till sak, när du ringde upp Matildas mobil tror jag det var utan att du visste de xD
Och vi lyssnade på vad du gjorde, och du var svin arg! Och sen sa jag ''Haha va kul de hade vart om han
gick på toa nu!'' Oså gjorde du de precis när jag sa de, hahaha fan va kul de va! xD xD xD Förlåt...
Men jag var bara tvungen xD Mohaha.
Och när jag, du, Tobbe, Madde & Erling skulle starta band, haha det gick bra med det ;-)
ÄTA GODIS OCH KOLLA PÅ AMARICAN PIE !! Eller smala sussie kanske :-) Haha ne inte kul!
Fille: ''Jenny..Är det sant att du våldtog Emil när han sov?...'' Hahahah! ( OBS: DET ÄR DET INTE )
Det är säkert inte en jävel som fattar vad jag skriver men skit i det :-) Nu kan ja inte sluta skriva känns
det som :-O Ohhh no stoppa mig !
När du flörta med hon dära Sofia eller vad hon hette när hon frågade vad du gjorde, och du svarade: Jag är med
min tjej och hämtar p-piller och du skämde ut mig liiite smått i kassan! Fy dig...Haha.
Blööö blööö blööö.

Men nej, nu orkar jag inte skriva mer och min hjärna har satt stopp men det finns så jävla mkt
och jag är happy att du finns, alla borde ha en sån cepeskadad kompis som emil slemil :)
Eeelskar dig brorsan, yao! ;-D Mohahah.






RSS 2.0