Made by an trött Jenny

Hej hej !

Har börjat sommarjobbet nu. Rätt gött (: Men usch vad jag är trött, mår inge bra alls. Men men. Kom precis hem från jobbet nu, så nu tänkte vi kolla movie. Lär ju somna men det gör inte mig så mycket allltså.

Nu får jag order om att lägga mig och kolla så får väl göe de då, tänkt bara skriva litte så det inte blir så jäkulens dålig uppdatering som det brukar bli nu för tiden :P

Så godnatt får det nog bli.


Har lite små funderingar över att bli svarthårig igen alllltså...
What do you think about that?
Humm..






Glad midsommar !

Hej & glad midsommar på er allihop (:

Har inte kunnat skriva på länge nu IGEN. Har hållt på & göra klart allt med flyttarna. Men nu är alla flyttar klara. Så skööönt! Det enda som är kvar att göra nu är att städa ur den gamla lägenheten & det går snabbt :D
Sitter iallafall hemma med Simon & Johan nu. Försöker få skjuts till brorsan i rostock. Ska fira midsommar där & imorrn blir det hem till mamsen & ha gillkväll, wii (:

Men får väl fortsätta leta skjuts häär.
Ha en bra dag allihop! (:




Just det ja..Har nog inte skrivit att jag har fått ut tandställningen nu. Och en ny piercing blidde det i samma veva.
Så får bli en bild på det oxå ;P





Bebis sjuuuk!

Hej hej (;

Vart hemma hos Sara & passat godingen Zacki idag , mysigt :)♥ Wii. Är sååå bebis sjuk! Nu sitter jag hemma i en nästan tom lägenhet...Jag vill inte flytta härifrån :( När jag kom ut imorse föresten så var lägenheten gul. Haha det var läskigt :P Lite skit att dom skulle måla om den precis nu när vi ska flytta oxå. Tecken på att vi tillhör denna lägenheten! ;O Haha jaja... Ska snart iväg på lillebrorsans skolavslutning sen vidare till ånimskog & fika lite. Sen blir det nog hem till Simon & nana (: ♥




Vill ha tillbaka värmen & solen!



Tar inte bort bloggen

Tjooo

Jävligt bra början på sommarlovet. Eller naa.. JÄVLA SVENSK SOMMAR. Ge oss soool !
Gaddilerade Tobbe igår, blev en text ''I Feel Like Shit..But At Least I Feel Something'' & ett TJH märke på benet. En smilie på foten & en stjärna på tån. Mohaha. Idag blidde Candy gaddilerad ''Candy'' med stjärnor under. Nyss kekat & sen fortsätta på Tobbe, blir ett svärd med ros och grejs i. Bla bla bla.
Men nu får inte jag skriva mer, för Simon är dum ;( Buhu.. :D

Nattie nattie en stund!







Sommarlooov!

-Bara för att jag har sommarlov nu. Wiii. Fyfan va gött ;D Har betyg & sommarjobb,  boende & skola är färdigt, kunde inte bli bättre :D

Kom iallafall till skolan imorse, då keka vi rabarber paj, mummms. Sen typ sa vi hejdå och grejs. Sen kom Simon & hämtade mig, då åkte vi till åmål i Rickards BMW, kändes lite skumt...Volvo ska det ju va ;) Där hämtade vi Rickard & Anton.  Sen brumma vidare till mellerud & hämtade Fredrik. Så nu sitter vi hemma & lyssnar på Bullet for my valentine. JÄVLAR vad jag ska se dom & JÄVLAR vad jag längtar & JÄVLAR vad det bara är åtta jävla små ynkans dagar kvar. Wiiii :D Jajaja. Nu väntar jag på mammi, vi ska åka & äta kina mat, gött som faen ;)

Senare får vi se vad som händer och fötter. Leka med Malin kanske..Bara för att hon är lite gay och inte har sommarlov än. Hihi! :)

Hörs kanske senare.

Puss & kram ♥



Sommaren 2007 eller 2008. Mohaha vad liten jag är, eller var. Skitsam (:




Ta bort bloggen?

Hallå hallå.

Fyfan vad jag är dålig på att skriva. Var ett tag sen nu. Har vart så jävla bra väder, så har inte vart hemma. Då blir det lätt att jag glömmer av det en smula. Men jag funderar på att ta bort bloggen. Kanske göra en ny? Vad tycker ni? Ta bort bloggen eller börja skriva igen?

Puss och kram/ Jenny

RSS 2.0