För inatt har jag dansat i djävulens sal

Förlåt för min äckligt dåliga uppdatering. Men har verkligen haft fullt upp i några dagar nu. Men vi börjar från dagen jag fixade mina naglar då. Dom blev skit snygga, är jätte nöjd! Sofia heter hon som gjorde dom, jätte duktig. Ska fortsätta fixa naglarna hos henne. Och hoppas hon klarar provet! :) Efter det åkte vi till ed. Jag, Tobbe, Anna, Benjamin och Linda. Marknafedn hade precis slutat när vi kom dit men det var kul iallafall. Haha, vi kom dit och min kusin hade druckit typ tre öl ur ett flak sen kom snuten och hällde ut alla. Haha deprimerande men ganska roligt ändå ;) Sen gick vi typ bara runt, sen träffade vi Robin och Erling :) Trevligt. Och en massa andra folk som var ute och röjde. Har bara hört ''Åh de sög i ed'' ''Fyfan va tråkigt i ed '' och bla bla bla. Men jag får väl va den första som säger att det var KUL . För ed är bäst ;) Hö..hö..Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag har gjort, bara gått runt, vart med Sanna och lite så, och jobbat. Har fått shemat för sommarjobbet gött! Nu sitter jag iallafall i skolan, har haft engelska. Och nu ska vi spela lite uno tänkte vi :)

Puss och kram ♥




NU SKA JAG IVÄG OCH FIXA NAGLARNA

Haha undra hur detta kommer gå. Hörs senare! :)

Hemma och dricker powerking slasha öl med gosnosar! ;)

Första du gör på morgonen: Blir arg för att jag vaknat
Frukost: Äter bara frukost i skolan, och då är det ett ägg, en macka och apelsin juice
Avgudar: Kat von D. Och mina vänner
Färg: Grön
Mat: Makaron pudding, eller Kickis pastaröra, jummy!
Kamera: Nikon
Skor: Vanliga låga skor
Dricker: Powerking, just nu
Beroende: Färga håret
Semester: Grand Canaria
Önskar mig: Några miljoner på posten
Borde: Gå upp och dusha
Vill: Gå upp och gosa med mina älsklingar Teodor och Roland. Och en sak till!
Värsta som finns: Djurplågeri och korv
Drink: Powerking/vodka !
Hemlighet: Jadu, eftersom det är en hemlighet så tänker jag inte berätta. Men det är en massa
Dåld talang: Jag kan sjunga när jag anstränger mig. Haha
Rädd för: Spindlar
Mobil: Sony Ericsson W715
Dålig på: Att sjunga när jag inte anstränger mig, höhö
Musik: Metal på hög volym
Personlighet: Jag är snäll när jag vill ;)


Snygg bild på min fina vägg ;)



Mina hjärtan <3





Min mäster modellråtta Roland♥





Haha men Teodor har bara allmänt damp. Får aldrig bra bilder på han :( ♥


ÄLSKAR ER ♥

Dom små goda detaljer förlänger livet

Hejsan på er! :)

Min lilla Nina sov hos mig inatt, min gosnos :) Blekte håret, ännu en gång. Hehe, snabbt ska de gå om det ska va nått alls! :) Så nu är jag nästan snart typ blond ;) Fast en del kvar kanske. Men nu ska jag vänta i tre veckor. Ska försöka iallafall! Jaja..Gick till skolan imorse, hur tröttis som helst. Vi hyrde en skit bra film, Jennifer's body, och köpte godis och myspyste. Gött, och nu är det heeeelg! Fast ingen aning om vad jag ska göra, är gött partysugen idag känner jag! Men vi har iallafall vart med i ånimskog och kollat hur långt dom har kommit i huset..Sen åkte Benjamin med oss hem därifrån. Han ska nana här inatt :) Och nu kom Anna också, hon ska med sova här i helgen! :)





OJ! Vad har hänt med mig. Jag har tatt nya bilder. Mohaha. Kanske på tiden nu.
Och jag vet att jag har en sexig kudde så det behöver ni inte säga till mig ;)

Puss och kramis ♥




Tears don't fall. They crash around me

Hej hej, sitter i skolan nu och har tråkigt. Har pratat med min egelska lärare, han säger att jag kan få VG i engelska. Wiii. Hoppas! Nu ska vi snart äta sen sluuuutar vi. Vi fick sluta tidigare för alla lärare skulle bort och göra affärer, hehe :P Jaja..Skriver mer sen :)

Puss och kramis ♥



Let's go, don't wait, this night's almost over

Hej hej :)

Har sovit hos Sanna inatt, najs najs najs, jag har badat i massssssa skumm, fast inte bara skum, vatten oxå. Det var gött.

Men nu sitter jag hemma med brorsan, Sanna och Linda :) Dom ska nana här inatt, mysigt! Vi ska kolla på skräckfilm :S Jag kommer inte kunna sova, har aldrig vågat kolla på den, uhhh. Har drömt mardrömmar om den fast jag inte ens sett den, usch. Dockan typ..Ojojoj..Men men, har vart på praktiken idag, och var hur trött som helst! Höll på att somna nästan, och allt blev fel i kassan så jag bad Mona ta över den innan jag hade tömt hela kassan xD Haha ne inte riiktigt så illa men nästan. Mamma kom och hämtade mig halv fem iallafall, så var hon hemma till sex, så jag fick träffa henne en stund också , jag gjorde melonsallad..Eller hur säger man? Delade olika meloner och la i en skål..Haha jaja :P ne nu känner jag att jag bara flummar, så nu ska vi kolla på film :)

Ha en bra morgon..dag..eftermiddag..kväll..natt? :)

Godnatt puss och kramis


Kämpar med att bleka håret också..Kom på att jag skulle lägga ut bild, men gör det när det är blondare :P
Men sakta med säkert blir det ljusare och ljusare :)

BTW..Puss på gammla bilder ;)

Mohaha



When you're gone, I miss you

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too

When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you


HAJ HAJ JA HAR FASNE FÖR NORK

Hej hej :)

Jag tror att min bror och Sanna är ganska trötta på mig ;) Har gått och pratat norka konstant ända ner till pappa. Haha, men jag vet att dom älskar mig ändå ;) Jag har iallafall varit jätte duktig idag! För det första så fick jag godkänt på hela nationella provet i engelska, så nu är grundämnena klaaaaara :D Så jävla gött kan jag tala om! Ja, och för det andra så har jag bakat kladdkaka och vanilj muffins till mig, Tobbe, Sanna och Fredrik, och så tog jag med till pappsen också. Fick vara lite snäll idag kännde jag. Och gott var det! Mästerbagarn Jenny :) Mohaha.

Men nu sitter jag nere hos farsan iallafall och ska dricka kaffe med brorsan :)

Puss och kramis


Haha inte alls gammal bild på mig och brorsan, nene ;)


Nyaste på länge ;) Hehe. När jag, Virre och Matilda var på pier pressure -06 :)



Måndag och skola. Trött svar ja .

Hej hej :)

Fy fan vad jag är dålig på att blogga nu alltså. Skärpning! Nu får det bli bättre igen :) Helgen har väl vart hyfsad bra. Om man tar bort vissa grejer bara. Har sovit hos Linda från torsdag till lördag sen sov hon hos mig tills igår. Mysigt :) I fredags hade vi grillkväll, jag, Linda, Jon, Daniel, Malin, Tt och Terese, och Dagge en stund..Det var jätte mysigt fram tills på kvällen! Den kan vi gärna glömma. Blir bara så jävla trött och irriterad på omoget folk. Men men på lördagen åkte vi hem och bara tjocka oss framför tv:en med godis, jag Tobbe, Linda, Tt och Terese :) Gott.

Och nu sitter jag i skolan. Skulle börjat haft engeleska 20 i 10 men min lärare har glömt bort mig tror jag, för han kommer inte :P Gött det, haha. Menmen..Nu ska jag försöka få Sanna att spela uno med mig :)

Hörs sen.

Puss och kramis





UPDATE

Hej hej :)

Förlåt för dålig uppdatering igen, men har inte orkat sitta vid datan nått större när det har vart så fint väder, bara vart ute typ :P Men sitter hemma hos Jessica nu iallafall, och Dagge är här också :) Har färgat Jessicas hår, blonda slingor blidde det. Hon gjorde även blonda slingor på mig i förrgår, jag är nöjd :) Ska ju bli blond igen var tanken. Nu till sommarn dååååå. Men ska ta det lite lugnt mellan färgningarna så jag har nått hår kvar till sommarn över huvudtaget. Haha :P Väntar på att Linda ska komma och hämta upp mig nu, ska med henne hem och sova där inatt, mys :) Men nu ska vi dra raggen på torget, höhö ;)

Puss och kram




DUMMA TAPETER!

Blidde inte dom tapeterna jag bestämmde mig för att ha :( Dom var skit snygga! Skulle ha en fond vägg som såg ut som leopardpäls och resten bruna som gick ihop med den andra. Men jaja..får köpa dom när jag flyttar själv istället. Men jag ska måla mitt rum nu istället, det blev typ råsagrå, en vägg ska vara lite ljusare i samma färggrejsimojs som jag ska måla på. Tror det blir en döskalle :) Kanske blir bra till slut iallafall. Men nu ska jag och Robin kolla på nån film, sen ska jag lägga mig och sova. Ska upp på praktik till morran. Sov gott :)

Puss och kram




GODNATT



GODMORGON

Hej hej och godmorgon på er :)

Ska snart upp i dushen nu, sen ska jag och mamma gå ner till XL igen. Vi ska beställa tapeter till huset... Har bestämmt vilka jag ska ha nu iallafall. Vilka får ni se sen ;) Men jaja..skriver mer sen för nu ropar dushen!  



GODNATT FÅR DET BLI

Nyss kommit hem från Sara nu typ. Vart och köpt godis och coooca coooola och nu ska vi beställa mat. Blir myskväll hemma med mamma, Christian och Tobbe :) Var länge sen nu kände jag. Tror jag stannar hemma hela kvällen. Annars får vi se var som händer och fötter :)



Jag och världens goaste bebis ♥


Maria var hemma hos Sara också :) Länge sen jag träffade henne nu. ♥

Jaja..Jag kommer inte orka sitta vid datorn nått mer sen :P Så jag säger godnatt nu.

Puss och Kram



GODMORGON

Sitter hemma hos pappa och har kekat frukost och kakor, och druckit morgonkaffe såklart :) Sen ska jag hem till Sara och hjälpa Malin att tvätta :) Skriver mer sen.

Juste ja..Jag har sett hur bloggen ser ut nu, hehe. Jag är nöjd :)

Puss och kram



NY HEADER IGEN

Pernilla har fixat in ny header till mig, tack! :)♥

JENNY ÄR NÖJD









Tack världens bästa bror :D



NU SKA JAG ÅKA OCH PIERCA MIG

Vart får ni se när jag kommer hem. AJ

UT MED EN PIERCING OCH IN MED EN NY ?


Har tatt ut piercingen i näsan! Är så förbannad på den! Köpte en ny pärla till det förut och halva hade växt igen på 2 minuter. Gaaah, jag orkade inte trycka igenom det igen, ska aldrig mer ha hål där. Tror inte min näsa tycker omd et heller :P


Sen blir det en ny hoppas jag. I ögonbrynet eller överläppen. Har ju i underläppen också så ska snett över fall jag tar en till i läppen. Och saknar det i ögonbrynet, men är sugen på att testa där jag inte har haft förut :P Vad tycker ni?
En till i läppen eller ögonbrynet?




HEJ BAJS FREDAG

Hej hej. Vad gör ni? Själv gör jag inte ett piss. Världens sämsta fredag tror jag :P Vill hitta på nått! Men det finns inget att göra juuu. Skulle hämtat Benjamin i ånimskog förut men precis när vi skulle åka så fick han inte åka. Bajs på det. Ringde nyss Jessica och Alex också men dom var inte hemma. Kanske skulle träffa dom hos Fredrik sen men han svarar inte. SLÖA MELLERUD, vakna nu :P
Har inte gjort värst mycket på hela dagen, vakna, ner och kolla på tapeter på XL en sväng och köpa lampor till huset...Sen hem igen och sovit halva dagen typ :P

Rockig dag och jag bara klagar känns det som ;)


Har klippt sneluss igen. Kommer bilder senare!



DREGEN ÄR SEXIG..OCH MIN ÄLSKADE JOCKE !

-Mhm! Det är grejer det! Ska spanka han så hårt....

Hej hej :)

Sitter hemma hos pappa med Tobbe och Robin nu. Ska ta en kopp kaffe :) Kan jag behöva, uhhh vad jag är tröttis. Inte sovit överdrivet mycket inatt kan jag erkänna! Ska nog inte skaffa bebis än ändå kanske ;) Men jag kan låna andras sålänge :D Sen får vi se vad som händer. Skulle kanske ha sovit hos Jessica inatt, men ja tvungen och vara hemma med katterna inatt. Men ska nog hem till Sara en sväng till sen eftee kaffet :)

Puss och kram





GOD DAG

Sitter hemma hos Sara med henne, Joe, Malin, Linda och bebis :) Sitter och dricker kaffe och äter chips. Mohaha det gör inte ni! ;) Ska nana här inatt. Trevligt! Så blir väl att försöka natta bebis om han skulle vakna inatt, men hoppas han kommer sova bra den lilla godbiten! Men nu ska jag sno Zachary från Joe, hihi :)

Puss och kram



GRATTIS TILL KÖRKORTET IDA !

Idag klararde världens bästa Ida körkortet! Så GRATTIS! :)


Det borde vara olagligt att sakna någon så mycket som jag saknar dig ♥


Nu sitter jag iallafall här, har nyss dushat och gjort mat. Nudlar blidde det. Nått annat orkar jag inte. Väntar på att Malin ska komma hit och hålla mig sällskap :) Är själv hemma och har tråkigt..



JAG HAR TRÅKIGT

Nu kom Robin hem. Melllleruuuuud nästa..

SMÅTT OCH GOTT

Bästa veckodagen: Fredag eller lördag..Kan inte bestämma mig!

 

 

Humör: Rätt så trött, men annars bra

 

 

Favoritgodis: Gelé godisar!  Mmm!

 

Är det nåt du absolut inte äter: Korv. Usch på det!!

 

 

Kläder just nu: Mjukisar och linne.

 

 

Musik just nu: Spotifyreklam ;) All that small things med Blink 182

 

 

Favoritsaft : Fun light, wildberries!

 

 

Dagens längtan: Hem och leka med min älsklings Malin :)

 

 

Hur många kuddar sover du med: 6 st! Kuddar är gottigt

 

 

Spelar du nåt instrument: No im not. Innan det brann hemma så spelade jag gitarr.

 

 

Dagens frisyr: Uppsatt i en keps

 

 

Kommer du ihåg din första kärlek:  Haha ja. Den glömer väl ingen?

 

 

Har du några homosexuella vänner: Vänner och vänner..

 

 

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jag vet inte. Men man kan ju alltid hoppas!

 

 

Ser du på kärleken som ett misstag: Nope

 

 

Bio eller promenad: Båda två är skojjsigt! Men gå ut och gå en solig fin dag slår nog det mesta :)

 

 

Dagens borde: Göra mig iordning och keka nått.

 

 

Dagens fundering: Om mamma ska vara kvar i ånimskog inatt :P

 

 

Snarkar du? Haha japp! Sexy..

 

 

Rädd för insekter? Är rädd för vissa. Men långt ifrån alla :P

 

 

Det här är jag bra på: Måla och vara allmänt störande, mohaha ;D

 

 

Vad vill du jobba som? Vill jobba som tatuerare

 

 

Chips eller godis? Godis i think! Men chips är ju inte fel alltså..

 

 

Skriver du dagbok? Det är väl bloggen isåfall!

 

 

Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Jag har haft många piercingar genom åren, höhö. Men därimot har jag inte många kvar :P Nu har jag piercing i näsan och läppen. Har haft två i näsan, naveln, bröstvårtan och ögonbrynet oxå!

 

 

Hur många syskon har du? Lillebrorsan Hampus och storebrorsan Tobias och lossas syrran Julia! ♥

 

 

Är du rädd för blod? Nej,jag gillar blod. Mohaha. Nej men det är fint.

 

 

Anser du att du är stark? Klart jag är stark, biffen nummer ett lixom ;)

 

 

 
Använder du knark? Usch nej. Och jag kommer aldrig att göra heller!

 

 

 
Kaffe eller te? Kaffe för faan! Rawr..

 

 

London eller Paris: Har aldrig vart i varken London eller Paris. Men vill helst till London!

 

 

Favoritfärg: Grön är absolut bäst, jodå!

 


Född:
Världens bästa mellerud ;) Haha jag vet att ni är avundsjuka

 


Nationalitet:
Svensk !





Usch..Utan löshår och ikke uppsatt!


GODMORGON

-usch vad trött jag är. bara sitter och gäspar och gäspar

Menmen..Sitter hemma hos Robin, by my self and lyssnar på Skillet (y Att jag inte tröttnat..Och spelar Mafia Wars, men bara i smyg, shh! Men aa iaf Robin är och jobbar. Han slutar fyra och då ska jag heeemmmm. Om det inte blir för sent så blir det väl att gadda bror min. Annars har jag ingen aning om vad som kan hända en sånhär fin sommardag? ;)  Menmen..Nu ska jag vänta på att energin ska gå upp lite grann på mafia wars sen ska jag nog lägga mig en skvätt..





SUR

OCH GRINIG

GODMORGON? ELLER NE..GOD..KVÄLL!

Hej hej :)

Efter vi hade ätit förut så drog vi till Tommy, en kompis till Robin och grejade med hans cross. Men det gick inge bra. Men jag fick köra fyrhjuling i snödrivor förut, mohaha det är skoj! Men nu sitter vi hemma hos Mikke och Malin i vänersborg. Vi har kollat på bingolotto ;P Får se vad resten av kvällen har att bjuda på här i storstan. Haha ;D

Puss och kraaaaam


GODMORGON GODMORGON

-godmorgon fuckers!

Sitter hemma hos Robin och är nyvaken! Jag är rastlös. . .Ska snart ner och keka nått sen ska vi fråga Robins far om vi får köra lite fyrhjuling :) Jag vill till överby idag och handla! Men har inga bensin till det. Det suger lite tycker jag. Jag ska köpa nya skor. Åh föresten! Jag givk i mina högklackade skor igår, fyfan vad jobbigt det är, har nästan träningsvärk för fan, haha! Jag håller mig nog till mina goa vanliga skor i fortsättningen, det blir nog bättre så. Lite mindre brytna fötter och mindre urhoppade knän xD

Jaja..Nu ska jag väcka Robin och gå ner och äta lite :)

Puss och kram sålänge!


Får bli en gammal bild från arkivet..Är på Robins dator. Men har har ju bara massa bilder på andra tjejer. BUHU! Hö hö hö. ;)


RUBRIK

GODNATT..SNART

Hejhej. Sitter hemma hos Robin i ödemarken nu ;) Sitter och lyssnar på musik och pratar med Robin pappa och Robin är tråkig och sitter på sitt rum och dunkar musik ;) Men jag har inget vettigt att säga. Hörs imorrg och hoppas ni har haft en bra påsk! :)

Puss ♥



HOS MORMOR OCH MORFAR

Sitter hos mormor och morfar. Har kekat påsk middag! Uuuuuh vad jag är mätt. Min mage är inte min vän just nu..Kan inte stå imot påskmat, dumma Jenny! Och nu väntar tårtan oxå. Kommer se ut som jag är i 8 månaden..Ojojoj!


GODMORGON OCH GLAD PÅSK

Dålig update, jaja.!

GLAD PÅSK ALLA KÄRA OCH ICKE KÄRA :)

Skrev ingentingen igår så får väl skriva om igår nu dååå!
Sov hos Robin igår natt så igår när vi vakna så kom först Tommy, sen åkte vi ut med fyrhjuling och cross. KUL! Och jävligt blött, haha. Såg ut som jag hade badat med kläderna på ungefär , fast lite värre :P Längtar tills ja skaffar egen fyrhjuling eller cross nu. Får se vad det blir för nått. Jaja..Sen åkte vi på kalas hos farmor och Bertil. Han fyllde år! Så fick påakmat, mmm! Sen fortsatte vi till ed och hämta Jossan och Sara, dom skulle ha skjuts till mellerud. Efter det så brummade vi vidare till Fredrik en stund, hämta Tobbe, vidare till Tösse! Haha jävla farande hele tin. Det var fest på nån skola där eller nått. Träffade massa kontigt folk från ånimskog, knepigt folk xD Och det ska bli våra grannar, eller bo i närheten av dom iallafall. Hehe. Åkte däifrån kvart över ett typ, lämnade Benjamin på vägen hem ´, till Fredrik och dumpa han och en aning påverkad storebror, haha! Sen hem och soooova! Var hemma runt två nångång. Men nu ska jag snart laga lite påskmat till mig och brorsan! :) Gott!

Puss och kram ♥



BOOORT FRÅN MELLERUD NU

Sitter hemma och väntar på nog världens segaste mister Robin Weddmark! ;) Vi ska till..va heter det nu igen..Arvika! Dom skulle inte till elmia imorrn så då ko0m dom på att vi skulle till arvika ist..Jaja, inte vet jag. Jag håller käften och åker med ist ;) Får se vart vi hamnar! Sen sover jag hos Robin inatt!

Och det blev inget prov i skolan idag föresten. Jag satt och vänta och vänta på att min lärare skulle komma till passagen, men sen kom vi på att på torsdagar ska jag ju bort till iv och ha lektion! Smart asses! :P Men slapp jobba iallafall, rätt chill. Haha. Så vi köpte godis och gjorde påskbrev och spela uno. Fira LOV väl. Fy fan va gött. Wihooo LOOOOV! Det gillas mycket mycket mycket. Ska sova bort varenda dag ;)


Rawr! Passa dig..Jag äter upp dig..Hel... ♥



I KNOW YOU LIKE IT..LALALA GIRL

Godmorgon fuckers!

Sitter i skolan nu och har pisstråkigt. Ska nog måla lite påskbrev som vi skrev ut i förrgår. Kommer aldrig växa ifrån påskbrev. Hehe det är mysigt ju! :)

Sen om en stund ska jag fortsätta på nationella provet ! Önska mig lycka till?..




RSS 2.0