Bruum bruum bilen !

Tjaaa

Nu är alla kalas klara.. Fast ja orka inte äta nått hemma hos mamsen, så jävla mätt. Så jag, Tobbe, Anna och Robin åkte hem till till Fredrik en sväng. Men vi åkte därifrån nästan lika snabbt. Anna åkte hem till vänersborg igen och sen drog vi som var kvar hem till Tt och Therese. När vi hade vart där i typ en timme drog vi in till mellerud igen och köpte mat. Åkte tillbaka, var här i 10 minuter, åkte någonstans och hämtade folk, in till mellerud fortsatte till ör och sen tillbaka till rostock och nu kom vi precis hit igen. Haha en jävla massa brum brum bilen idag xD  Nu stter killarna sitter på vinden och nördar lacka lacka spel och låter typ som..hönor.. xD Och jag och Therese sitter och tjötar :-) Vi blir väl fast här halva natten skulle jag tro..Och sen vid 4 kommer Robin hem och sover :-)


Denna bruden är nog världens snyggaste.Och jag ska se henne live i sommar.
Jag längtar ihjäl mig!


Grattis Hampus

Hejhej :-)

Idag fyller min lillebror hela 9 år. Tiden går snabbt. Tycker inte det var länge sen pappa kom hem och sa att vi hade fått en liten jobbig lillebror. Hehe :-) Jaja..Nu är vi på kalas hos farsan för hans sida av släkten, sen bär det av till mamma och ha kalas där för den andra sidan av släkten, masssa godsaker today, mohaha! Jag kommer rulla hem ikväll ;-) Men som sagt så kämpar jag efter att vara med i Du är vad du äter , hehe! Och nyss kom Robiiiiiin hit, wiii :-) Efter alla kals och mojs så blir det nog hem till Fredrik i think. Jaja nu är jag tom, hahahahhahahahahaha hejdå :-)








Haha, hittade bilderna jag tog på modell grejsen i göteborg i sommras. Mohaha!

Puss ♥

DET TÖAR UTE!

Hejsan hejsan :-)

Jag blev så glad så jag nästan börja gråta imorse när jag kom ut, då töa det! :-D Åhhh, lycka! Nu blir det snart sommar :-D Hoppas jag. Mohaha jaja. Vi sov ju hos Anna inatt, skulle sova hos Karin när vi kom hem till dom från Amanda men då hade lilla Karin somnat, latis ;-) Sen åkte vi hem redan vid 11 imorse, det var väldigt tidigt tycker jag. Men mamma skulle ha bilen. Så när vi kom åkte jag och mamsen och hämtade Julia :-) Sen åkte vi och handlade mat och grejer för imorgon. För då fyller min lillebror 9 år! Tycker inte det var länge sen han fyllde ett, även fast han fortfarande är det i hjärnan ;-) Haha nejdå, nu ska vi vara snälla. För det är en bra dag idag! Nu ska jag, mamma, storebrorsan, lillebrorsan, lossas syrran, lossas farsan, Anna ochy Fredrik äta tacos, haha. Vi har blitt en stooor family now. Efter maten kommer Robin och hämtar min, Tobbe, Anna och Fredrik, då ska vi hem till F :-) Sen får vi se vad som händer och fötter :-)


Haha, hittade en lyckad bild på mig och Fredrik sen i början av vintern. Haha! :-P

Puss ♥

Rubrik

Todiluuuu ;-)

Åkte med Tobbe och Anna till vänersborg förut. Mohaha! Aa fan,  vi skulle parkera förut för vi skulle till Amanda och Sanna. Men då kom vi på att vi inte fick stå där, så vi skulle åka och parkera någon annan stans. Och då när vi backa så tog det väldigt stopp. Då trodde vi att vi hade backat in i en lyktstolpe eller nått, men nejdå, det var en bil. Ojjjdå, inte bra! Men han var trevlig iallafall så tror att det gick hyffsat bra. När vi hade pratat klart med ägaren till den dära bilen som stog totalt i vägen så hittade vi en parkering så vi kom till Amanda och Sanna :-D När vi kom dit så gick jag Anna och Amanda igen och köpte godis, glass, dricka och chips. Och kolasås. Mohaha. Jag kämpar efter att vara med i Du blir vad du äter . Grrr! Sexy! Och nu har vi kollat på Stangers whit Candy, haha den var tummen upp. Men nu ska Anna ha datorn. Buhu :-D



Det snöar massa mer nu igen :-( I D I O T S N Ö !

Puss ♥

Hejsan

Hej hej :-)

Vaknade utav jävla mobilen idag igen -.- Men men. Efter ett antal timmar utav tjöt så fick jag skjuts till bloms så jag kunde köpa mina jävla jeansleggings, wiho! Haha! Vart så jävla slö idag igen...Men snart kommer Robin. Vi ska kolla på Twilight, New moon :D Wiiii. Den har ja längtat efter mycket nu :-P Yeahyeah, nu ska ja hämta kludd till brorsan xD Får se om jag orkar blogga mer sen :-)

Puss! ♥


Älsklingar

Jenny Salén ?

Hej hej :-)

Igår: Baah! Igår var jag och Malin jätte biffar och skottade snö. Vi började halv ett, direkt när vi hade vaknat och slutade när maten var klar runt sex. Vi är så starka asså ;-) Haha och jag körde gympa i snöhögarna, men det var inte smart att göra hoppövningar för då skönk man, djupt. HAHA! Ibland är det kul med snö. Men ibland suger det röv och bara är kallt och jobbigt, för det mesta! När vi var klara där ute iallafall så gick vi in och åt och sen dusha, det var gotttttt efter ett antal timmar ute ;-) Sen nörda data lite och sova! Somnade rätt tidigt ändå. Mohaha. jaja Duktig Jenny!

Idag: Så sov jag rätt så länge och det var massa skönt! Men Robin ringde och väckte mig halv tre, buhu :-( Haha! Men det gjorde inte så mycket, då satte jag mig i soffan och kollade på tv med min älskade Malin. Och vi var jätte duktiga idag oxå, vi gick ut och gick! Sa ju att vi var biffar..Inte många som slår oss kan jag meddela er om ;-) Hehe! Sen in och lägga sig i soffan igen, och där har vi luggit tills brorsan  kom och hämtade mig. Vilket var för en liten stund sen. Då åkte jag, Tobbe och Fredrik och keka pizza och köpte med godis hem ;-) Tjockis Jenny!

Mohaha. Och nu sitter jag och håller på att somna framför datan -.- Är äckligt trött asså! Funderar på och gå upp och lägga mig redan. Ska iallafall prata med Robin en stund, sen hålla mamma sällskap vid tv:n! ♥
Jag saknar redan Malin ju! :-( ÄlSkAr DiG!





Coca-Cola

Hejsan svejsan :-)

Åkte hem till min bästaste Wall familj förut, Wallar finns det ju gott om..Hahahaha, jävla snö! Vi har kollat på Twilight och kekar massa godis och blitt full på coca-cola. Mohaha! Ne nu är vi trötta tror ja, vi ska lägga oss och nana i vilket fall som helst ;-)

PUSSOCHKRAM


Röda knivar

Hej hej :-)

Vakna utav att Emil stog och tog kort på mig när jag sov! Jävla jävel. Bara för att jag tog kort på han i mina kläder, och la ut på bilddagboken men det är väl inte så faarligt ;-) Jaja..Vaknade gjorde jag iallafall då runt halv 11, hann sova i några timmar iallafall. Fortsatte att prata med Robin i typ en och halv timme till efter jag hade lagt mig, mohaha! Så jag somnade halv fem typ -.-  Men men ;-) Nu ska jag snart till min älskade Malin :-D Wii. Saknar henne- och hennes familj väldigt mycket nu känner jag! Så det blir mys hela dagen idag med, vilken tur man har ibland :-D Men nu fick jag order om att jag skulle med Emil och Fille och köpa pizza, så för väl göra som han säger. Men ni får ha det toppen ;-)

Pusssssss ♥

Rubrik

Hej igen :-)

Vi skulle kolla på en skräckfilm förut men jag pratade för mycket i telefonen sa dom så jag fick inte kolla klart, buhu :-( Haha men jaajaa det finns ju en dag imorrn oxå :-) Nu sitter jag iallafall och pratar med Robin som jag har gjort dom senaste två timmarna, haha ;-) Trevligt trevligt! Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och tjöta istället för snart bli mina ögon fyrkantiga som ja har sutte ve datan idag :-P

Godnatt ♥

Nej men snö

Tjenare tjenare allihooopppaaa!

Har ni haft en skön sommardag idag eller folket? Det har jag! Vart på vita med mina bästa, blev en kall öl på stranden och ett par snabba dopp. Det var fortfarande liite kallt i värnen, men avsvalkande och hur skönt som helst :-) Fick lite färg oxå faktiskt. Jag trodde fan aldrig att det skulle bli sommar i år så himla mycket snö det har varit, men man kan tro fel, och jag klagar verkligen inte :-) Älska sommar lixom! Gud så skönt, har längtat efter denna otroligt sköna värmen länge nu. Och nu kom vi precis hem, tog cyklarna ner så fick lite motion oxå, inte fel alls;-) Nu ska vi sätta oss bak på altanen och njuta av sommarkvällen, när det fortfarande är den där sköna värmen kvar från dagen som sakta försvinner och man ser solen gå ner, men ändå är det en bekväm värme kvar som är efterlämnad, och en skön filt på det. Mmm. Grillen är tänd och det blir grillat kött, potatisklyftor, bearnesås och en massa god sommarsallad till kvällsmat. Åhh, kan det bli bättre? UNDERBART! Jag njuter verkligen av detta, älska Svensk sommar!

Jaja..okej, jag är insnöad, men jag tänker inte aceptera det och jag tänker inte låta min hjärna tänka på detta! För jag vill ha sommar och har intalat mig själv att låta fantasin bestämma över min hjärna för en stund! Eller en dag..Eller nått. Och det är inte kul med typ två meter snö, så därför ignorerar jag den. Och det är inte kul med inställda bussar och instängda katter och frysna uteliggare och isiga åar och jätte kalla fiskmåsar. Därför ignorerar jag det! :-) Tänk som Jenny? Klicka här --> Ignorera knäppa vintrar med mycket snö

Men om jag ska vara jätte ärlig nu då, jag lovar på min råttas far och mor!
Mina pinglor sov ju hos mig inatt så dom har vart här today, men alla bussar till vänersborg är inställda så Anna och Fille tar sig inte hem och Emils mamma bor typ långt bort och är insnöad, till och med vi är insnöade! I lilla Mellerud, där det brukar ta ungefär 3 minuter att ploga hela hålan. Det är illa nu. Vi skulle egentligen ut och skotta förut men vi blidde barn för en stund och lekte istället ;-) Hehe det var faktiskt lite kul, och väldigt blött oxå för den delen. Kan säga att det är väldigt mycket kläder och badlakan som behöver tvättas! :-P När vi hade lekit klart iallfall så gick jag, fille, Nina och Emil upp och hade jävligt roligt! Haha! xD Ta det inte perverst eller så men HAHA! När det vi höll på med var fint och iordning och klart och allt sånt så gick vi ner och gjorde varm choklad, mycket gott :-) Men nu ska jag gå och sätta mig i soffan och vara social mot Tobbe, Anna, Emil och Fille, som får stanna här tills alla kommer dit dom ska. Får se hur många nätter till jag kan hålla dom fångna ;-) Haha!


Mmm. PUSSPÅSOMMAR i vilket fall som helst och ha ett djävulsk bra liv nu alltså

Myskväll!

Todiolooo :-)

Baksmällan var grymt bra! Vi har alltså kollat på filmen och kekat en masssssa godis nu. Vi är tjockisar hela högen nu, mohaha. Fast nu har alla somnat ifrån mig så nu är Jenny alone, fast jag har en social Benjamin i luren, det är bra det :-)



Mina älsklingar. Ingen får röra, mohaha !

God natt ♥

Doberman

Hejhej :-)

Länge sen jag bloggade nu känner jag, så jag fick ta tummen ur röven och skriva lite kanske. Blir chill kväll toniiiigt, med Nina, Emil, Tobbe och Anna, det gillas :-) Vi har hyrt Baksmällan, jag är ju tydligen den enda i hela Sverige som inte har sett den än, haha så hoppas den är så bra som alla säger då :-P Oså köpte vi godis för typ 90 spänn och Ninaaaaa hade med sig chips, så vi blir tjockisar idag ;-) Baaah, sen KANSKE Fille kommer oxå, mohaha ;-) Sen ska hela högen sova över, wii, och ha världen orgie. Men det är hemligt! Haha!

O igår så var Benjamin och Emil här och hälsade på, vi åkte ut till Fredrik och kollade på Amarican pie, the wedding, mycket bra f8ilmer det! ;-) Benjamin var tråkig och åkte hem rätt tidigt men Emil sov över :-) O FAN vilket jävla snöovöäder det är! Hata snöö! Är så jävla trött på det nu , vill bara slå den och typ slita den i stycken och bränna upp den! Gaah. Men HÅRBLÅSAR blir nog våran utgång, annars blir det nog ingen Svensk sommar! Inga bussar går som dom ska och skolor är instängda, bilar kör fast och bajs bajs bajs! INTE KUL! Men får väl leva med detta ;-( Buhu, mycket synd om oss nu.

Men nu ska Nina snatta datan och blogga lite hon med ;-)



Ha en bra kväll! Puss ♥

BTW, NINA ÄR STÖRD!! MYCKET!! xD

All that small things

Hej hej :-)

Har sytt löshår hela dan typ och nu är jag väldigt trött på det så nu får resten av håret vänta ett tag, tills i kväll kanske! Annars har jag bara suttit hemma och tatt det chill. Och för en stund sen kom Emil och Fille hit, så sitter hemma och bögar mig med dom filurerna nu :-) Men dom ska snart åka igen :-( Då ska jag nog ner till Jens och kolla på när han tatuerar farsan :-)


Får bli en gammal bild :-) ♥

ED HARDY



♥ Älska kläderna!!


Nu har jag nyss kommit hem från läkarn, andra gången idag. Det hade blitt fel på svaren från blodproven eller något så jag hade halsfluss plus öroninfektion. Så nu har jag fått pencelin, ska ta 4 tabletter om dagen i 10 dagar. Så nu jävlar ska jag bli friskare än friskast! Mohaha!

Nu ska jag kolla på Charlies änglar 2 :-)

Sjukling

Hejsan svejsan :-)

Ingen skola idag..För jag är sjuk, sjuk och sjuk. Vart hos läkarn och gjort blodprov grejsimojs idag och det var inte halsfluss eller nån annan grej som dom kolla. Men ska tillbaka klockan tre, då skulle dom kolla något mer sa dom. Åhh..Jag gillar inte läkare! Men blir väl bättre efteråt får jag hoppas! Vill typ ha en dunderkur med tabletter som gör att man blir superduperfrisk på en dag! Men det finns nog inte..Men ändå^ Nu sitter jag iallafall här med en gosig råtta som springer runt i min tröja :-) Älskar min Teodor♥ Ska nog sätta mig och kika på Eva och Adam, den är bra den ;-)




Teodor och Roland, syskonkärlek ;-)
Älsklingar♥


Alla hjärtans dag

Godmorgon och ha en bra alla hjärtan dag! ♥

Har vart vaken och hostat sönder halsen hela jävla natten typ! Jag vill bli frisk nu nU NU! Jag börjar bli arg på det här. Gick nyss upp från sängen iallafall, ingen aning om vad som händer idag. Gillar inte riktigt alla hjärtans dag. Får se om jag stannar hemma och tråkar själv eller om jag ska upp till ånimskog till mamma, Christian och Julia. För snart ska Tobbe och Anna fixa bilen till vänersborg. Åh vad negativ jag är! ;-)





I feel lika a monster

The secret side of me, I never let you see
I keep it caged but I can't control it
So stay away from me, the beast is ugly
I feel the rage and I just can't hold it

It's scratching on the walls, in the closet, in the halls
It comes awake and I can't control it
Hiding under the bed, in my body, in my head
Why won't somebody come and save me from this, make it end?

I feel it deep within, it's just beneath the skin
I must confess that I feel like a monster
I hate what I've become, the nightmare's just begun
I must confess that I feel like a monster

I, I feel like a monster
I, I feel like a monster




Hejhej :-)

Tobbe fick sin bil idag, så vi har vart och kollat på den och grejat lite. Någon jävel som hade vart där inatt och slagit sönder en ruta. Stackars folk som inte har något roligare för sig. Man kan ju typ ta en klubba och köra upp på valfritt ställe och skrika yes istället. Men jag vet inte :-) Sen åkte jag och Anna hem till Fredrik och åt hamburgare, muuums. Sen kom Tobbe...sen kom Candy...sen kom katten. Haha, ja, då åkte vi hem, och åt piggelin såklart ;-) Och nu sitter jag här och är jätte mycket trött. Funderar på om jag ska gå upp och sova redan, men det är väldigt tidigt egentligen..Eller om jag ska ta upp min älskade Teodor ♥ och sätta mig och måla. Ne, vi får se vad som händer och fötter :-)

Ha en bra kväll allihopa. Godnatt :-)
Puss Jenny ♥





Godmorgon

Godmorgon :-)

Filmen vi hyrde igår var as bra! Ska upp och kolla på den nu en gång till innan vi lämnar tillbaka den i think. Min Candy kom hit en sväng och våldgästa mig för en stund sen :-D Då blidde Jenny glad, för det var jävligt länge sen nu kom vi fram till. Hon skulle till bengtsfors och fika och sen skulle hon komma tillbaka hit ikväll, wiii, det gillar jag :-) Nu har jag och brorsan precis kekat frukost iallfall och nu äter jag piggelin, ovanligt va? ;-) Haha jag tror jag har kommit in i en piggelin-period igen, inte bra Jenny, Jenny bli tjock. Mohaha.



Puss


Svarthårig igen då väl

Hejsan, nu vart man svarthårig igen ;-) Det går inge bra med blonderingen känner jag xD Men nu var det verkligen nödläge lixom. Haha. Har mitt gammla löshår i sålänge. Får det nya nu i början av veckan! Det gillas. Sen får vi väl se när nästa blonderings skit ligger och fräter upp min hårbotten igen ;-) Nu kom vi nyss hem ifrån ånimskog iallafall. Vart hos mammas kille och min chef, haha, på middag med massa trevliga vuxna och söta barn :-) Det var mycket trevligt. Mamma och lillebrorsan stannar där över natten och jag och storebrorsan snattade bilen och åkte och hyrde film och köpte godis, så nu ska vi sätta oss och kolla på den. Gamer heter den, den skulle tydligen vart bra hade han hört ;-) Så får väl hoppas på detta.



FÖRE:



EFTER:






Ha en bra kväll alla :-)

Puss Jenny ♥

Skola skola skola

God morgon :-)

Sitter i skolan nu och jag är forfarande inte frisk -.- Det suger kanske lite smått kanske. Men det går bra ändå, för jag har inte vart ute på massa dagar så jag har överskottsenergi och det är jätte kul. Fast inte så kul egentligen men ändå. Jag är bäst på uno iallafall :-D Jaja..Snart ska jag hem till Sanna och hämta löshår som jag ska få låna och köpa svart hårfärg så då blir det svart och långt igen, det gillas! Och så kommer det nytt löshår i början utav veckan, det gillas ännu mera, wiii :-) Hoppas det blir bra iaf. Nu ska jag nog sätta mig och måla en liten smula sen är det mat och sen slutar vi 12. Tummen upp, eller? Jodå :-)



Puss ♥

POST

Gissa vad som kom på posten idag? -METALTOWN BILJETTERNA :-D Åhh vad jag längtar nu!

Rammstein
In Flames
Bullet For My Valentine
Kreator
Dark Tranquillity
Nile
Sonic Syndicate
Sabaton
Finntroll
Bleeding Through
Cynic
Dream Evil
Raubtier

♥♥♥♥♥♥♥♥
SÅ BÄST!
♥♥♥♥♥♥♥♥






Jaja..förutom det så kom precis Ann-Sofie (Emils mamma) och hämtade Emil. Vi kollade på Fight Club :-) Så har med andra ord sett dom två bästaste filmerna som finns på en och samma dag ;-) Fast båda satt som två slöpäckar och höll på att somna, men ändå. Hehe. Nu sitter jag och dricker kolsyrat vatten ♥ och har allmänt ont i halsen. Gör mig frisk! Tack..Ne nu ska jag nog gå och göra mig iordning och nana!


Emil gillade mammas kakor. Mohah. ♥♥


Jag och min bästaste råtta! Älskar dig Teodor ♥


Puss och godnatt :-)
Jenny ♥

Emil är en bajs

Nu är Emil här, han misshandlar min lillebror. Det gillar vi ;-) Haha. Men överlever nog. :-) Jag har vart hemma för länge nu känner jag för jag börjar bli jävligt rastlös asså! Jag måååÅste hitta på nått! Ut och röja loss! Mohah. Imorrn drar jag till skolan i think :-)


Får bli en gammal bild :-)

Forfarande sjuk. Baah!

God morgon!

Vaknade redan vid halv 10 idag. Inte likt mig precis! Har ju haft sömnproblem som ni kanske vet, men har börjat sova normalt nu, och fyfan vad jobbigt det är! Trodde det skulle bli bättre, men jag är tröttare nu när jag kanske har fått 8 timmars sömn än när jag sov max 3 timmar på en natt. Det är skumt. Är trött som fan och har bara lust att ligga i sängen hela dagarna. Blää. Men men, det blir väl bättre..Hoppas jag.

Har iallafall hunnit med att dusha och ätit frukost på dessa tre timmarna, jag är snabb som bara den! ;-) Haha eller inte. Men nu ska jag nog upp och titta på min älskade Natural born killers ♥.  Får passa på när brorsan inte är hemma så jag kan låna hans rum och kika film i. Eftersom att jag är den enda som gillar den filmen, verkar det som. Alla bara klagar, puuh. Haha.




Jag tror jag är hemligt kär i min nya mugg jag fick av mamsen :-)




Vinter..Vinter..Vinter



Piggelin är gott

Hej hej :-)

Hehe jag sov nästan tills idag, sen jag la mig och vila igår asså. Vaknade och kollade på Halv åtta hos mig bara sen gick jag och sov igen ;-) Gott! Idag har jag bara gått runt hemma och vart allmänt rastlös! Jag hatar att vara sjuk! Har feber nu oxå, jippie! -.- Och ätit massa onyttiga saker har jag gjort med. Fast jag åt äpple och annanas och det är NYTTIGT! Fast kanske inte med massa grädde ;-) Men ibland får man tjocka sig lite oxå väl? :-) Fast jag har aldrig gillat annanas, men gjorde det idag, och jag tycker det är lite skumt :-O Det har nog med min sjukdom att göra. Hum... Efter jag hade tjockat mig iallafall, så klippte mamma mig. Och jag är deprimerad :-( Jag har fan inget hår kvar nästan. INTE KUL! Ne..jag rakar av allt snart tror jag. Jaja..jag får väl leva med detta tills jag köpt löshåret som är beställt. Och då blir det svart igen, i think. Vad tycker ni? Svart eller den typ jag-vet-inte-färgen jag har just nu? Men jaja, nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Hade gött hej :-)



Mina älskade gos sockar ;-)





Jenny är super nyttig- Joodå ;-)



Kolla mitt hår :-( Kommer aldrig få långt hår ju! *Buhu*!


Jaja.. Godnatt och sov gott ♥

I think i love you

Hejsan :-)

Mådde illa imorse men tänkte att jag skulle försöka jobba ändå. Men det gick inte. Jag är snooorig som satan och har ont i magen, inte skönt! Så grannarna fick komma och köra hem mig. Så tänkte blogga en skvätt bara och sen upp och dejta sängen en stund. Skönt. Sova tills imorrn kanske? ;-)
Sitter och kollar på kläder jag ska inhandla till våren. Men jag hittar på jävla mycket, det blir satans dyrt detta ju, haha. Skulle haft en rik pojkvän som betalar allt jag vill ha ;-) Haha ne, det vill jag faktiskt inte men, skulle vart rik själv istället, höhö.

Jaja nu ska jag upp och vila. Ha det fint ♥


♥  = SANT

Sex Två Noll

Tjaaa :-)

Jag har inget vettigt att skriva men sitter och väntar in folk nu iallafall :-P Sitter ve pappas data så kan passa på o lägga in gammla roliga kort som fann här på, haha :-P




Haha, jag i 8an :-P



Jag i 8an där oxå tror jag :-P



Haha jag o Pernilla i 7an skuller jag gissa på xD


Haha jag och Ida för 3 år sen eller nått :-P



Ne nu kommer det socialt folk här så jag får väl oxå vara social ;-)

KÖSSHEJ ha en bra kväll! :-) ♥

I'm not superhuman

Hejsan hejsan :-)

Jag har ont i halsen! Men sitter i skolan nu iallafall och lyssnar på musik. Skillet♥ såklart, som vanligt nu för tiden ;-) Haha. Dom andra tjommarna sitter och spelar uno. Snart är det mat och sen slutar jag 12, gott! Efter det ska jag kila bort till stora skolan och träffa Max :-) Det var länge sen nu, min lille mupp♥  Längtar tills ikväll nuuu, party väl! Brorsan fyller ju hela 19 år imorrn, så det ska firas :-)





Mohaha den var sööööt :-)


Men ne, nu ska jag keka. Ha det gött hej! :-) ♥



Vissa dagar är bättre än andra

ÅH! Jag hade skrivit massor men NEJ! Då försvann det! Gaah! Andas Jenny och så börjar vi om..Andas..


Hej hej :-)

Är väldigt dålig på det hära med att uppdatera bloggen känner jag. Tiden räcker ju inte till, haha. Men skriver lite ibland när jag känner för det iallfall ;-) Fyfan vilken snöoväder det har vart inatt och idag. Jag är så trött på snön nu! Det hade inte vart fel med sommar nu..Skinande sol, värme, bada, vattenskoter, (...) Det låter bättre tycker jag. Eller vad tycker ni? Skulle det inte vart wunderbaaaaart?! :-)

Kom iallafall till jobbet imorse, efter grannen var här och snöslungade våran infart, haha. Packade upp en del porslin och lite så. Och så skärde jag mig på en kartong, fan vad ont det gjorde! Det blodade massor :-( Duktig jenny, haha! ;-) Nu ska jag väl upp till brorsan och Tip3x och kolla klart på Zombieland. Den är grymt bra, ni borde kolla! ;-) Sen blir det ut att åka brum brum bilen, höhö.


Ha en bra kväll. Puss Jenny ♥





Jag och Malin sommarn 2008 :-)



Samma här, haha vi är alltid lika snygga ;-)


Jag samma dag. Jag är en buuuuse :-D Mohaha kolla mina toppar på håret ;-)
Det mådde inte så bra där ser det ut som xD


Jag och Pernilla, oxå 2008 tror jag :-) ( Jag ser ut som ett troll, haha ;-) )


Jag målar naglarna svarta på lillebrorsan i sommras, haha :-P


I varberg 2008. GILLA!



Åh SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

RSS 2.0